• PRO TV
  • Bebe Rexha, fotografie incendiară pe plajă. Poza cu care și-a înnebunit fanii

Bebe Rexha, fotografie incendiară pe plajă. Poza cu care și-a înnebunit fanii

Bebe Rexha, fotografie incendiară pe plajă. Poza cu care și-a înnebunit fanii

Bebe Rexha nu vrea să-și deamăgească fanii absolut deloc, iar pentru acest lucru, cântăreața în vârstă de 30 de ani a postat o fotografie pe contul ei de Instagram în care și-a etalat formele. 

Chiar dacă este criticată pentru formele sale rubensiene, Bebe Rexha nu bagă în seamă aceste răutăți și pare că se simte excelent în pielea sa. 

Cântăreața, care a împlinit recent 30 de ani a postat pe contul ei oficial de Instagram o fotografie în care se afla în costum de baie, pe plajă. Poza a făcut ravagii pe internet, adunând peste 1,4 milioane de aprecieri.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wanted to give you a little real nAss on your timeline today. Love you ???? #BootyByGod #everybodyisbeautiful

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on

Nu este prima poză de genul acesta postată de Bebe Rexha. Când a împlinit vârsta de 30 de ani, vedeta a ținut să aniverseze acest eveniment în stil grandios. Bebe Rexha a realizat o poză cu care “a rupt” internetul: cântăreața s-a lăsat fotografiată pe podeaua unei băi, în poziție de șpagat. Însă îmbrăcată doar cu o pereche de chiloți tanga. 

Citește și : Bebe Rehxa face spagatul îmbrăcată doar în tanga, pe podeaua din baie

De curând, Bebe Rexha a impresionat la Premiile MTV Video Music Awards, care au avut loc în vară, cu atitudinea sa dezinhibată și cu rochia sexy pe care a purtat-o. De asemenea, vedeta a câștigat premiul pentru cea mai bună piesă dance. Piesa se intitulează "Call You Mine" și a fost realizată în colaborare cu DJ-ii de la "The Chainsmokers".

„Nu mai am 20 de ani” este noua piesă lansată de Bebe Rexha în ziua în care a schimbat prefixul. 

Recent, Bebe Rexha și-a anunțat fanii că suferă de tulburare bipolară, explicându-le că vrea să o accepte exact așa cum este. Sunt bipolară și nu-mi mai este rușine. Asta e totul. 

Vedeta a mărturisit că multă vreme s-a străduit să înțeleagă simptomele și de ce simțea nevoia să nu iasă din casă sau să fie în preajma oamenilor.

Foto: Instagram, GettyImages

Vezi: 


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni