• PRO TV
  • ”Cel mai voluptuos model din istorie”, în costum de baie pe coperta Sports Illustrated

”Cel mai voluptuos model din istorie”, în costum de baie pe coperta Sports Illustrated

”Cel mai voluptuos model din istorie”, în costum de baie pe coperta Sports Illustrated

Hunter McGrady, ”cel mai voluptuos model din istorie”, va ajunge pe coperta Sports Illustrated 2020, ediția dedicată costumelor de baie. 

Hunter a fost declarată ”cel mai voluptuos model” care va apărea în numărul dedicat costumelor de baie al publicației Sports Illustrated. 

Recent, revista a dezvăluit, pe contul oficial de Instagram, că Hunter McGrady va fi vedeta ediției. De asemenea, a postat un video din culisele pictorialului, care a avut loc în Bali, Indonezia, în care McGrady pozează în diverse costume de baie.

Acel loc este pur și simplu superb”, declară, într-un clip, modelul plus-size. 

Aceasta pozează într-un costum de baie negru, din două piese, în timp ce se sprijină pe un duș de exterior, într-un decor luxuriant.

Publicația a adăugat și un comentariu la acest video: ”Noi am rămas fără cuvinte în fața lui Hunter McGrady. Voi nu?!”.

McGrady, care este originară din Los Angeles, este al doilea model plus-size care apare în Sports Illustrated, ediția dedicată costumelor de baie, după Ashley Graham. 

Prima oară când a pozat pentru celebra publicație a fost în 2017, când avea doar 16 ani, câștigând de pe atunci titlul de ”cel mai voluptuos model din istorie”.

McGrady este una dintre susținătoarele incluziunii când vine vorba de felul în care femeile sunt portretizate în industria modei. „Eu prefer să fiu ori dezbrăcată, ori în costum de baie când apar într-un pictorial. Pentru că am ajuns să mă simt foarte bine în pielea mea. Sunt ceva de genul: La naiba, am sâni mari, am celulită, asta este! Nu sunt de acord cu retușarea pozelor în Photoshop. Cred că cel mai bine este să fii autentic în fața fanilor, a prietenilor, a urmăritorilor”

Foto: Profimediaimages.ro

Vezi și: Profil de celebritate - Jennifer Aniston


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni