• PRO TV
  • BLACK FRIDAY 2019. Jucării pentru băieți la ofertă cu o lună înainte de Crăciun

BLACK FRIDAY 2019. Jucării pentru băieți la ofertă cu o lună înainte de Crăciun

BLACK FRIDAY 2019. Jucării pentru băieți la ofertă cu o lună înainte de Crăciun

Campania de Black Friday poate fi ocazia perfectă de a cumpăra cadouri de Crăciun pentru cei mici, la prețuri și mai mici.

Dacă ești părinte și nu ai doar un singur copil știi foarte bine ce înseamnă agitația de dinaintea Crăciunului: brad, mâncare, curățenie, task-uri la serviciu până în Ajun, vizite la rude și prieteni. 

De aceea, cadourile de Crăciun nu pot fi lăsate pe ultima sută de metri. Mai ales dacă e vorba de copiii tăi. Iată mai jos câteva idei de jucării pentru băieți, pe care le poți cumpăra încă de pe acum la prețuri excelente.

BLACK FRIDAY 2019 – Jucării LEGO

Dacă vrei să ai succes garantat, nu ocoli jucăriile LEGO! Dar, probabil că fiul tău le adoră deja și, chiar dacă are camera plină, vei fi uimit(ă) să afli cât de ingenioși sunt copiii. 

Cele mai apreciate seturi sunt LEGO Ninjago și LEGO Heroes, ultimul populat cu personaje din seria Avengers și din filmul Batman.

BLACK FRIDAY 2019 – Jucării Nerf

Ok, știm ce părere ai despre violență, însă blasterele Nerf nu sunt mai periculoase din acest punct de vedere decât pistoalele de cowboy cu care făceai tu „pac-pac” când erai de vârsta copilului tău.

Foarte la modă și cu proiectile care nu-i pot răni pe copii, blasterele Nerf sunt perfecte pentru o luptă între bine și rău, atât în casă cât și în aer liber. Iată AICI câteva modele!

BLACK FRIDAY 2019 – Catan

Unul dintre cele mai bune jocuri de strategie pentru copii, Catan este o alegere ideală pentru un cadou de Crăciun de pe urma căruia vei profita și tu. Da, Catan poate fi jucat de întreaga familie. Cu cât este mai numeroasă, cu atât mai bine.

Citește și: BLACK FRIDAY 2019. 5 smartwatch-uri pentru copii, la preț redus, de Black Friday

Pentru aceia dintre voi care jucați pentru prima dată Catan vă recomandăm Jocul de bază, diponibil în această perioadă la un preț special. Pe măsură ce mai mulți membri ai familiei se vor alătura, e bine să adăugați extensii. Vezi AICI!

BLACK FRIDAY 2019 – Drone de jucărie

Dacă tehnologia nu are secrete pentru copilul tău, ai putea găsi interesant să-i cumperi o dronă, cu care să-și ocupe timpul liber în natură. Unele jucării de acest gen au ajuns atât de inteligente încât pot fi comandate ușor cu ajutorul unor telecomenzi sub formă de ceas. O astfel de jucărie nu costă o avere. Vezi prețul AICI!

Citește și: Black Friday 2019 miroase bine! Reduceri colosale la parfumuri pentru EA și pentru EL

BLACK FRIDAY 2019 – Mașini cu telecomandă

Băieții vor iubi întotdeauna mașinile cu telecomandă, singura problemă este să nimerești marca și culoarea. Vă spunem din propria experiență. Vedeți oferta eMAG AICI!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni