• PRO TV
  • Black Friday 2019 la BestValue: până la 60% off la produse Duty Free

Black Friday 2019 la BestValue: până la 60% off la produse Duty Free

Black Friday 2019 la BestValue: până la 60% off la produse Duty Free

Știai că există un Black Friday dedicat exclusiv călătorilor? Acesta are loc în magazinele Duty Free din aeroporturi, și online, pe BestValue.eu.

În dată de 15 noiembrie 2019, pasionații de produse luxury la prețuri Duty Free, vor găși reduceri de până la 60% la mii de produse exclusive la Best Value.

La BestValue, Black Friday 2019 se sărbătorește cu reduceri de până la 60%, aplicate peste prețurile duty free, pe lângă multe alte surprize. Ziua cu cele mai mari promoții în Duty Free are loc atât în magazinele din aeroporturi, în perioada 15-17 noiembrie 2019, cât și online pe BestValue.eu, în dată de 15 noiembrie 2019, cu posibilitatea de acces prioritar, cu 3 ore înainte, în dată de 14 noiembrie. 

Black Friday VIP Lounge: acces prioritar în duty free-ul online

Vestea bună? Cei care vor să se asigure că își găsesc produsele preferate la prețuri fabuloase pot aplică pentru VIP Access, și își pot astfel comandă preferatele de pe site cu 3 ore înaintea startului oficial Black Friday. Înscrierea în Black Friday VIP Access se face pe site până pe 14 noiembrie în baza abonării la newsletter și a unei rezervări de zbor sau a unui bilet de avion valid cu o dată de zbor ulterioară zilei de 15 noiembrie. 

Pe lângă accesul prioritar în Black Friday 2019 cu 3 ore mai devreme, toți cei înscriși în VIP Access obțîn instant un voucher cu extra 5% discount, cumulabil cu celelalte reduceri de până la 60%. 

Înscrierea în Black Friday VIP Lounge implică dezvăluirea automat, în exclusivitate, a 9 dintre produsele-vedetă din cadrul campaniei, din cele peste 5000 de produse premium cu până la 60% discount în Black Friday. Dar, pe lângă oferta la produsele din topul celor mai dorite în rândul călătorilor, Black Friday 2019 la BestValue nu duce lipsa de noutăți, ediții exclusive pentru călători, parfumuri niche și branduri de lux cu care călătorii s-au obișnuit de-a lungul timpului.

Înscrie-te în Black Friday VIP Lounge la BestValue

Privilegii exclusive în Black Friday la BestValue obținute instant

De Black Friday, fiecare minut contează în goana pentru produsele preferate, motiv pentru care pe BestValue online clienții au posibilitatea de a-și adaugă favoritele din timp în Wishlist. Finalizarea comenzilor este astfel posibilă din doar câteva clickuri. 

În plus, un Wishlist pregătit din timp de Black Friday în contul BestValue asigura inclusiv lista de cadouri pentru sărbătorile de iarnă, la cele mai bune prețuri Duty Free din an. 

De asemenea, pentru a nu rată clipe importante în goana de Black Friday după ofertele vânate de toată lumea, BestValue sfătuiește cumpărătorii să își creeze un cont pe site și să salveze parolă în „Contul meu”. 

Același sfat se aplică și în privința adresei / adreselor de livrare, care ar trebui salvate în cont din timp, mai ales că, la BestValue, clienții pot achiziționa produse Duty Free inclusiv pentru alte persoane, în baza unui singur bilet de avion valid. Fiecare pas din sesiunile de shopping este important în ziua cu cele mai mari reduceri din an, așa că BestValue se asigura că drumul spre Black Friday este cât mai scurt și lipsit de turbulențe.

Experiență Duty Free reprezintă o bucurie de Black Friday pentru clienții BestValue. Online, aceștia pot beneficia de Priority Access la cel mai așteptat eveniment de shopping, voucher VIP cu extra 5%, livrare gratuită la orice comandă, indiferent de valoarea ei, oriunde în România, prețuri de aeroport dedicate exclusiv călătorilor și o experiență de shopping cu totul unică. 

Pregătește-te pentru Black Friday

BestValue este singurul brand de Travel Retail din România, cu magazine în cele mai mari aeroporturi din țară. Portofoliul de produse include parfumuri, produse de îngrijire a pielii, machiaj, băuturi, accesorii, dulciuri și jucării, inclusiv online. BestValue.eu comercializează branduri premium și adaugă periodic în portofoliul sau branduri noi cu renume internațional.  Magazinul online se adresează în continuare exclusiv călătorilor care au un bilet de avion valid, fiind o inovație pe piață din România și nu numai. Clienții se bucură astfel de noi beneficii unice:

  • pot comandă online produse înainte de a ajunge în aeroport, mai exact din momentul în care își cumpără biletul de avionl;
  • au mai mult timp la dispoziție pentru cumpărături, respectiv pe perioada valabilității biletului de avion. Biletul de avion este valid din momentul cumpărării până în ziua zborului, la ora 23:59;
  • beneficiază de prețuri în regim Duty Free, cu până la -40% mai mici decât pe piață locală;beneficiază de livrare gratuită, oriunde în România, indiferent de valoarea comenzii;
  • se bucură de puncte de fidelitate, acumulate în First Club, pe care le pot utiliza la achiziționarea de produse în comenzi ulterioare. Black Friday este o ocazie excelență de a acumula extra puncte în First Club. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni