• PRO TV
  • BLACK FRIDAY 2019. Ai nevoie de un televizor? Vezi aici cele mai bune oferte de la EMAG

BLACK FRIDAY 2019. Ai nevoie de un televizor? Vezi aici cele mai bune oferte de la EMAG

BLACK FRIDAY 2019. Ai nevoie de un televizor? Vezi aici cele mai bune oferte de la EMAG

Traim în era digitală și ne place să fim la curent cu tot ce se întâmplă, fie că vorbim despre cele mai noi seriale, entertainment sau știri. Pentru asta avem nevoie si de un televizor bun, iar Emag ti-a pregatit cele mai bune oferte de Black Friday! 

Mai jos, regăsiți câteva propuneri de TV superperformante care, de Black Friday, vor avea un preț mult mai accesibil. 

Televizor LED Smart Samsung, 163 cm, 65RU7102, 4K Ultra HD

Vizioneaza continutul tau preferat si te bucuri de culori naturale, care ofera detalii la fel de clare ca in realitate. Ai o experienta de vizionare plina de culori. Calitatea imaginii care te impresioneaza, realizata de un singur chip care controleaza culoarea, optimizeaza contrastul si controleaza HDR.Bucura-te de imagini clare cu televizorul 4K UHD care are de 4 ori mai multi pixeli decat televizorul FHD.

Nu ai fost niciodata mai aproape. Cu ajutorul ecranului TV mare, mai multe detalii vor prinde viata. Vei trai fiecare moment al jocului, vei simti fiecare explozie si te vei afla chiar in mijlocul actiunii. Totul devine foarte real pe un ecran mai mare.

Vezi pretul aici 

Televizor LED Smart LG, 109 cm, 43UM7000PLA, 4K Ultra HD


Experimentati imagini mai realiste cu 4K, cu detalii fine si culori vii, dotorita panoului IPS care ofera de patru ori rezolutia Full HD. 

Oriunde stai, unghiul larg de vizualizare al panoului IPS 4K te va captiva cu un realism spectaculos. Afiseaza precizia culorii de aproape 100%, chiar si la un unghi de 60 de grade.

Nuantele de culori cele mai slabe sunt reproduse fidel pentru a oferi culori mai clare, mai bogate si mai realiste.

Vezi pretul aici 

 

Televizor LED Smart Panasonic, 164 cm, TX-65FX780E, 4K Ultra HD

Tehnologia Panasonic 4K PRO HDR intervine prompt atunci cand este nevoie pentru a garanta faptul ca imaginile sunt redate exact la nivelul viziunii producatorilor de film. Cu designul sau minimalist elegant si prin calitatea constructiei, cu multa sticla, modelul FX780 infrumuseteaza orice incapere.

 Reda culorile cu o precizie absoluta intr-un spectru larg Utilizand tehnologia speciala Wide Colour Phosphor, capabila sa reproduca o gama larga de culori, indeplineste peste 90 % din standardele DCI. 

Imagini realiste create cu contrast ridicat Functiile de control al retroiluminarii si de procesare a semnalului sunt combinate pentru a controla luminozitatea in mii de zone, pentru o expresivitate remarcabila a contrastului.

Vezi pretul aici 

Televizor Smart Android LED Sony BRAVIA, 138.8 cm, 55XF9005, 4K Ultra HD


Vedeti cum cel mai recent procesor si tehnologiile pentru calitatea imaginii se imbina pentru un divertisment foarte realist pe televizorul 4K HDR.

Procesorul 4K HDR X1™ Extreme include procesarea imaginilor in timp real pentru detalii extraordinare. Imaginile sunt extinse prin conversie, fiind mai apropiate de calitatea HDR 4K reala.

Cu remasterizarea HDR in functie de obiect, culorile fiecarui obiect din ecran sunt analizate si contrastul este reglat, spre deosebire de majoritatea televizoarelor la care contrastul este reglat numai pe curba de contrast de la negru spre alb. Deoarece obiectele sunt remasterizate individual, acest televizor poare reproduce imagini mai naturale, cu profunzimi si texturi mai ample.

Vezi pretul aici 


Televizor LED Smart Horizon, 80 cm, 32HL7330H, HD


Televizor LED Smart Horizon, 80 cm, 32HL7330H, HD EVOLUEAZA SMART. EMOTIA DE A FI CONECTAT CU INTREAGA LUME!

EVOLUEAZA SMART. EMOTIA DE A FI CONECTAT CU INTREAGA LUME!

Impreuna putem transforma experienta ta vizuala intr-un spectacol de neuitat. Da startul la distractie si profita de muzica, jocurile, filmele si aplicatiiile disponibile online pe platforma HOS 2.0 (HORIZON SMART TV).

Vezi pretul aici 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni