• PRO TV
  • Simona Halep, primele fotografii după ce s-a spus că s-a logodit! Sportiva, superbă într-o rochie neagră

Simona Halep, primele fotografii după ce s-a spus că s-a logodit! Sportiva, superbă într-o rochie neagră

Simona Halep, primele fotografii după ce s-a spus că s-a logodit! Sportiva, superbă într-o rochie neagră

Simona Halep trăiește, de câteva luni, o frumoasă poveste de dragoste cu afaceristul Toni Iuruc, iar presa sportivă a notat weekendul trecut că sportiva s-a logodit în secret.

Potrivit jurnalistului Decebal Rădulescu, Simona Halep a primit inelul de logodnă de la Toni Iuruc, după care acesta a cerut-o de la tatăl ei, așa cum este în tradiția machedonilor. Mai mult decât atât, familiile celor doi și cei mai buni prieteni ai lor ar fi sărbătorit sâmbătă într-un club din Mamaia.

După apariția acestor informații, Simona Halep a negat că s-a logodit, afirmând că va anunța chia rea când acest lucru se va întâmpla.

“În ciuda articolelor apărute în presa din România, vreau să confirm faptul că nu sunt nici logodită și nici nu am stabilit data nunții mele. Cu toate că apreciez faptul că trăiesc o viață care mă pune în atenția publicului, zvonurile în privința vieții mele personale sunt incorecte și dezamăgitoare. Vreau să îmi asigur susținătorii că acele zvonuri sunt false. Cu siguranță, voi anunța orice veste fericită legată despre o viitoare logodnă. Vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, Simo”, a scris Simona Halep pe Facebook.

În urmă cu mai puțin de 24 de ore, Simona Halep a postat pe Instagram prima fotografie după presupusa cununie: o imagine în care apare în Parcul Carol din București și face reclamă la un brand de apă. La doar câteva ore distanță, sportiva a mai postat două fotografii în care apare îmbrăcată cu o rochie neagră, iar fanii au reacționat imediat, afirmând că imaginile au fost imortalizate la petrecerae de logodnă.

“Ești superbă”, “Un vis”, “Ești foarte elegantă” și “E de la petrecerea de sâmbătă seară” sunt doar câteva dintre cele peste 200 de comentarii pe care fanii i le-au lăsat în primele ore.

Vezi și: Interviu cu Simona Halep la 12 ani de La Măruță: "Nu visam să ajung numărul 1 mondial"

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni