• PRO TV
  • Prea sexy pentru mersul la sală! Cum se îmbracă Antonia când face sport

Prea sexy pentru mersul la sală! Cum se îmbracă Antonia când face sport

Prea sexy pentru mersul la sală! Cum se îmbracă Antonia când face sport

Posesoarea unui trup de vis, Antonia lucrează intens la sala de fitness pentru a-și menține formele perfecte. Vedeta și-a surprins fanii cu cea mai recenta ținută pe care a purtat-o la sport.

Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni mulați mov și un top scurt cu vedere la abdomen, Antonia își etalează silueta impecabilă. 

Vedeta formează alaturi de Alex Velea cea mai fit familie din Romania: amândoi arată de parcă ar fi sculptați :)  Cei doi își declară dragostea și admirația unul față de celălalt ori de câte ori au ocazia.

“Sunt atât de mândră de faptul că ești al meu! Mă îndrăgostesc de tine în fiecare zi!”, spunea, mai demult, Antonia. Velea i-a făcut și el o declarație de iubire: “Antonia, te ador!!! Sunt dependent de tine!!!”. 

Alex Velea a vorbit din suflet despre femeia care i-a schimbat viaţa. Una din cele mai frumoase declaraţii le-a făcut tot pentru un interviu VIVA: „Aș putea să vorbesc foarte mult de Antonia în general. O iubesc extrem de mult. Sunt încântat de ea, o ador cu toată ființa mea, aș face orice pentru ea. Amândoi am trecut prin căsnicii eșuate și nu știu ce ar fi fost dacă nu ar fi apărut ea în viața mea.”

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni