• PRO TV
  • 7 pasi de urmat ca sa-ti gasesti marea dragoste online! “Vanatoare” placuta!

7 pasi de urmat ca sa-ti gasesti marea dragoste online! “Vanatoare” placuta!

7 pasi de urmat ca sa-ti gasesti marea dragoste online! “Vanatoare” placuta!

Daca esti decisa sa-ti gasesti “sufletul pereche” online, ar fi bines a te organizezi! Incepe prin a pune in practica sapte pasi care il vor aduce la tine, in carne si oase, ca iubirile virtual sunt, uneori, ucigatoare de suflete si de relatii reale.

Se stie ca lucrurile cele mai bune se intampla cand nici nu te astepti. E foarte romantic atunci cand, de exemplu, doi oameni care s-au intalnit intamplator la magazinul din colt, se indragostesc la prima vedere si ajung la altar, dar din pacate nu toate avem sansa sa fim in momentul si in locul potrivit.

In loc sa speri in tacere la o minune, mai bine nu ai mai irosi timpul si ai trece la actiune.Si cum site-urile de socializare sunt la mare moda acum, mai ales Facebook, poti incepe “vanatoarea online” imediat.

1. Posteaza-ti dorinta de ati gasi sufletul pereche pe profilul personal!

Nu trebuie sa te temi ca ii vei speria pe ceilalti cu sinceritatea ta. Ai grija la formulare cand iti exprima dorinta! Nu e de dorit sa sune disperat. Ar fi bine sa formulezi ceva de genu’: “Cand va sosi timpul si voi cunoaste persoana potrivita, mi-ar placea sa ma casatoresc si sa-mi intemeiez o familie”. Sunt foarte multi oameni care gandesc ca tine, doar ca se tem sa o recunoasca.

2. Ca sa te simti curtata, lasa-l pe el sa te contacteze!
Inca de la primul mail trebuie sa pasesti cu dreptul.Barbatilor le place sa faca pe cuceritorii, asta ii face sa se simta bine asa ca lasa-l pe el sa te contacteze. Nu te lasa coplesita de entuziasm inca de la primul e-mail, e ok sa fii deschisa, dar in acelasi timp si un pic rezervata.

3. Nu intretine relatii sexuale cu el pana nu esti sigura ca merita!
 Cand iti cauti iubirea online, e normal sa iti dai cat mai multe intalniri, dar asta nu inseamna sa te lasi purtata de val si sa sari pe primul tip cu care iesi. Apropierea fizica stimuleaza secretia oxitocinei care e supranumita  si “drogul dorintei” sau “hormonul afectivitatii”, iar daca acest lucru se intampla s-ar putea sa nu-l mai vezi clar pe cel de langa tine. In plus este foarte posibil ca el sa-si faca o impresie proasta, sa te considere o femeie usoara.La primele intalniri e indicat sa pastrezi distanta.

4. Iesi  cu trei persoane in acelasi timp!
Daca iesi cu o singura persoana, nu te va ajuta deloc. Sa nu uiti ca tu nu esti in cautarea unui partener de sex, ci a sufletului tau pereche, asa ca ai nevoie de termini de comparatie.E ca atunci cand iti alegi un obiect vestimentar: trebuie sa probezi mai multe pana il vei cumpara pe cel care iti vine bine.Un alt avantaj e acela ca daca unul din ei te paraseste nu vei sta suparata, dat fiind ca ai back-up.

5. Nu spune NU din start!

Ca sa cunosti o persoana e nevoie de timp.Incearca sa te feresti sa-i pui etichete de la prima intalnire. Trebuie sa vezi dincolo de aparente, si sa priveste potentialul.Cheful vine mancand, iar daca il judeci gresit poti rata ceva frumos.

6. Vorbeste cu el despre mariaj, daca simti ca El e “THE ONE”!

Esti libera sa ii spui ce simti din moment ce esti sigura ca EL e marea ta iubire. Femeile se tem, in general, sa initieze o discutie despre casatorie de teama ca asta ar putea sa-i sperie pe barbati si acestia sa le paraseasca. Din moment ce esti cu persoana iubita  se presupune ca exista incredere intre voi si nu e nevoie sa-ti cenzurezi cuvintele si sa-ti cantaresti gandurile de o mie de ori pana sa-i spui ce simti.

7. Trebuie sa-l asiguri ca el este jumatatea ta!

Ar fi bine sa-i repeti ori de cate ori ai ocazia cat de important este el pentru tine, si sa-l asiguri ca nu il vrei doar pentru o noapte, o luna sau un an, ci pentru o viata intreaga.Acest lucru il va pune pe ganduri si il poate determina sa-ti cumpere inelul mult asteptat. De asemnea, pentru ca relatia voastra sa reziste, incearca sa-l surprinzi de fiecare data cu gesturi frumoase.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni