• PRO TV
  • Irina Fodor îți spune cum să fii o soție deosebită. Irina: “V-am zis că sunt o nevastă fantastică”

Irina Fodor îți spune cum să fii o soție deosebită. Irina: “V-am zis că sunt o nevastă fantastică”

Irina Fodor îți spune cum să fii o soție deosebită. Irina: “V-am zis că sunt o nevastă fantastică”

În timp ce soțul ei, Răzvan Fodor, e plecat peste mări și tări la un concurs, Irina scrie, de dor, dar și ca să își amuze cititorii blogului ei, o rețetă de... cum să fii o soție deosebită. 


Așa că, Irina are deja un plan pentru momentul când soțul se va întoarce acasă:
 
"Ei, bine, adevărul e că m-am hotărât să îi fac un program special, ca să nu aibă un șoc, și ca să fac trecerea mai ușoară de la ritmul de concurs la viața reală. 
Știți voi, ca la somnambuli, pe care nu e bine să îi trezești brusc.

Așadar, cum vine de la aeroport și ajunge pe strada noastră, o să îl pun să negocieze mai întâi cu vecinii, să vadă cine îl cazează peste noapte.
Nu o să îl primească nimeni, așa că o să ajungă tot la poarta noastră.
Atunci, o să îi arunc o plasă de cumpărături în brațe și o să îi spun: “Nu mai avem pâine, cursa începe acum!”
Din instinct, probabil o să o ia la goană spre magazinul din capătul străzii. Nu o să aibă bani la el, așa că va trebui să facă dansul călușarilor, sau ceva asemănător, cu ritm din ăla drăcos. Nu de alta, dar el se și pricepe bine la dans.:)))
La schimb cu momentul artistic, o să primească pâinea, o să se întoarcă acasă și o să îl anunț că nu avem apă caldă, dar dacă vrea, se poate spăla la furtunul din grădină. 

Imaginați-vă ce față o să facă!
O să îi dau voie să își pună sacul de dormit pe terasă. Noaptea, când doarme, o să îl gâdil ușor pe față, pe mâini și pe tălpi cu puful de șters praful. Asta ca să țin locul vietăților nocturne care îl traversau în Filipine când făcea nănică.
Bun, până aici eu zic că am reprodus cu succes atmosfera de acolo. Mai puțin căldura înfiorătoare și umezeala, dar nu pot să fiu chiar perfectă.
Mai departe. O să vrea să se vadă cu prietenii. Când dă să iasă pe ușă, o să  îi iau cheile de la mașină, o să îi dau UN LEU și o să îi zic: “Descurcă-te cu ăștia!”
Când o să mă întrebe ce e în capul meu, o să mă fac că nu înțeleg limba. Probabil, o să îi răspund în păsărească, sau ceva de genul, și o să ridic din umeri.
Poate, dacă văd că se chinuie tare, o să îl întreb dacă îl duc eu undeva. O să îl iau cu mașina mea, și îl las, aleatoriu, undeva pe Brâncoveanu. El probabil va trebui să ajungă în Pipera. O să o ia pe jos.
Eu o să o iau înainte cu mașina și o să îl aștept la restaurant. 
O să ajungă primul și îi dau imunitate. Și un bol de orez. Poate și un pahar de vin bun.
Și, după aia, o să îl pup tare, tare! (asta sper că nu i se întâmplă în Asia:)"
După ce glumește, Irina devine serioasă și mărturisește că îi e foarte dor de cel pe care îl consideră jumătatea ei. 
 
"Râdem, glumim, dar tare dor îmi e de el! În zece ani, niciodată nu am fost atâta timp despărțiți și fără să vorbim. Nu e ușor nici măcar un pic!
Vă zic sincer, îmi lipsesc de mor ritualurile noastre de seară. După o zi în care băteam fiecare Bucureştiul în lung şi-n lat, ne puneam un pahar de vin şi vorbeam despre tot ce s-a întâmplat şi despre tot ce credeam noi că se va întâmpla.
În fiecare zi, râdeam cu lacrimi din te-miri-ce. Îmi lipseşte asta. Diana îmi spune într-una că se simte ciudat fără el. Nu pot să îi spun mare lucru, că şi eu simt la fel. Nu vreau să sune a tânguială, că o să spună toată lumea că nu e ca şi cum l-au luat cu arcanul şi a plecat la război, dar pentru noi e pur şi simplu prea departe.
E clar că sună a stereotip, dar când chiar ţi-ai găsit jumătatea, nu e simplu să te obişnuieşti fără.
Când o să se întoarcă acasă, nu mă mai interesează dacă îşi aruncă şosetele în locuri nepotrivite, dacă vorbeşte urât când e la volan, dacă…orice. Uite, nu o să îl mai cert pentru nimic! V-am zis că sunt o nevastă fantastică! “
Să îi țineți pumnii, rogu-vă!"

Pe PRO TV PLUS puteți vedea materiale speciale cu vedetele preferate:FOTO: FACEBOOK

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni