• PRO TV
  • Prințul Harry, costumat în Moș Crăciun. Ce mesaj le-a transmis unor copii speciali

Prințul Harry, costumat în Moș Crăciun. Ce mesaj le-a transmis unor copii speciali

Prințul Harry, costumat în Moș Crăciun. Ce mesaj le-a transmis unor copii speciali

Harry, duce de Sussex, a dat costumul de gală pentru ținuta de sărbătoare a lui Moș Crăciun, de dragul copiilor aflați în grija unei organizații neguvernamentale.

Ducele de Sussex a îmbăcat tunica lui Moș Crăciun pentru a aduce un strop de bucurie pe chipul a peste 190 de copii care au pierdut cel puțin un părinte pe front. Prințul Harry nu a fost prezent la petrecerea organizată de fundația Scotty’s Little Soldiers, însă a realizat un filmuleț prin intermendiul căruia le-a transmis urările sale de Crăciun.

„Am auzit că sunteți 190 de număr la petrecerea din acest an, așa că vă rog provocați cât mai mult haos posibil. De asemenea, vă încurajez să priviți în jur și să vedeți că faceți parte dintr-o familie, dintr-o comunitate imensă care vă susține în fiecare zi (...) Să pierzi un părinte este incredibil de greu, dar știu că fiecare dintre voi, dacă vă veți ajuta între voi, veți avea un viitor incredibil”, le-a transmis prințul Harry.


FOTO: Getty Images/ Scotty’s Little Soldiers

Ducii de Sussex, Crăciun în Canada cu micul Archie

Meghan și Harry vor petrece Crăciunul în Canada, împreună cu mama actualei ducese de Sussex. Reprezentanții Casei Regale Britanice nu au specificat locul în care se vor afla cei doi din rațiuni de securitate și intimitate. Cert este că ducii de Sussex vor fi în compania fiului lor, Archie. 

Pentru prințul Harry este a doua oară când nu petrece sărbătorile de iarnă la reședința regală de la Sandringham. Prima dată, în 2012, Harry se afla în Afganistan, în timpul serviciului militar.

Însă, Regina Elisabeta a II-a urmează să petreacă primul Crăciun din viața ei fără soț, prințul Philip, care a fost internat într-un spital din Londra pe 20 decembrie din cauza unor probleme de sănătate mai vechi. Prințul consort va rămâne internat și de sărbători.

Fotografii: Getty Images/ Scotty’s Little Soldiers

Vezi și VIDEO: "Regina sprâncenelor", vizită specială în România. Cum arată Anastasia Soare la 61 de ani

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni