• PRO TV
  • Irina Rimes, prima reacție după ce a fost operată de urgență: 2019 a fost cel mai greu an din viața mea

Irina Rimes, prima reacție după ce a fost operată de urgență: 2019 a fost cel mai greu an din viața mea

Irina Rimes, prima reacție după ce a fost operată de urgență: 2019 a fost cel mai greu an din viața mea

“Umflată la față, vânata pe sub ochi și pe la toate încheieturile, am intrat frumoasă de tot în 2020” -  Irina Rimes face haz de necaz după ce a fost externată din spital. Chiar în seara de Revelion, vedeta a ajuns cu hemoragie internă la spital și a fost operată de Urgență. “Acum sunt în drum spre casă după 4 zile de dureri infernale și zâmbesc”, a anunțat Irina Rimes pe rețelele de socializare.

Vedeta e dezamăgită că anul 2019 a pus-o la încercări grele și speră ca noul an să fie mai bun cu ea. “Am stat să mă gândesc ce m-a învățat pe mine 2019. NIMIC! Nu m-a învățat nimic. Pentru mine 2019 a fost un an greu și s-a terminat și mai greu. Poate cel mai greu an din toată viața mea”, spune Irina, care acum este în afara oricărui pericol.

Iată mesajul ei integral, postat pe pagina de Facebook:

“În noaptea dintre ani m-am trezit din anestezie cu o picătura de șampanie pe buze. Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grijă de mine să simt și eu că e sărbătoare, au deschis geamurile să aud sunetul de-afara și mirosul de artificii. Cele mai drăguțe asistente ever. A doua zi am petrecut-o tot în reanimare, am fost spălată, hrănită și găurită la fiecare 3 ore pentru analize. Astăzi am mai tras câteva dureri infernale, dar după ce mi-au csos tubul din burtă, m-am simțit ca nouă. 

Umflată la față, vânata pe sub ochi și pe la toate încheieturile, am intrat frumoasă de tot în 2020. Dar nu-i bai. Astăzi am “răsfoit” instagramul și toate postările erau despre “ce m-a învățat 2019”. Am stat să mă gândesc ce m-a învățat pe mine 2019. NIMIC! Nu m-a învățat nimic. Pentru mine 2019 a fost un an greu și s-a terminat și mai greu. Poate cel mai greu an din toată viața mea. Și nu știu de ce mi-a fost dat să îndur toate greutățile acestui an și ce trebuia să învăț din ele  sau de ce a trebuit să îndur atâtea ca să învăț ceva. Puteam să învăț din greșelile altora, cum o făceam de obicei, dar anul 2019 a hotărât că trebuie să-mi dea o lecție. Până în ultimul ceas. 

Îmi pare rău, anule, dacă n-am înțeles ce ai vrut să-mi transmiți. Și, mai ales, mi-e ciuda pe tine că nu m-ai lăsat să ajung la Iași să cânt de Revelion. Un singur lucru am realizat: sunt o femeie puternică, am trecut prin toate și la final am zâmbit. Acum sunt în drum spre casă după 4 zile de dureri infernale și zâmbesc. Zâmbesc că a trecut și zâmbesc că am realizat că am în jurul meu oameni mulți cărora le pasă de sănătatea mea. Mulțumesc anului 2019 pentru asta, pentru că mi-a reamintit că nu sunt singură. Și că pot să înfrunt orice!”, a scris Irina Rimes pe Facebook.

În seara de 31 decembrie, vedeta și-a anunțat fanii prin intermediul Instagram că nu mai poate canta  de Revelion la Iași.

 

“Bună dimineața, dragii mei. Bine, mai puțin bună pentru mine. Eu, care m-am trezit la spital, internată. Fac acest video că să spun că-mi tare nespus de rău să anunț că programul meu din seara asta de la Iași se anulează. Am fost internată aseară în spital, cu o problemă gravă de sănătate. Medicii nu mă lasă să plec acasă, pentru că am hemoragie internă. În câteva, probabil în două sau trei ore intru în operație. Să-mi țineți pumnii și vreau încă o dată să spun că-mi pare extrem de rău că nu sunt acolo în noaptea de Revelion”, a spus Irina Rimes pe story.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni