• PRO TV
  • Joaquin Phoenix, mesaj emoționant pentru regretatul Heath Ledger

Joaquin Phoenix, mesaj emoționant pentru regretatul Heath Ledger

Joaquin Phoenix, mesaj emoționant pentru regretatul Heath Ledger

Duminică seara, la Los Angeles, a avut loc gala de decernare Screen Actors Guild Awards.

Cu această ocazie, Joaquin Phoenix a mai primit un trofeu pentru rolul său din ”Joker”, făcând astfel încă un pas către primul său Oscar. 

Citește și: 18 celebritati care au murit in conditii bizare

În timpul discursului de mulțumire, Joaquin a mulțumit unui alt artist care a oferit cinematografiei un Joker legendar, numindu-l pe Heath Ledger ”actorul său preferat”.

Heath a primit deja un Glob de Aur și un premiu Critics' Choice pentru rolul din ”Joker”, iar de curând a fost nominalizat la Oscar, la categoria cel mai bun actor într-un rol principal.

După ce a mulțumit celorlalți actori din distribuție și echipei de filmare, actorul de 45 de ani și-a încheiat discursul cu următoarele cuvinte: ”Stau aici pe umerii actorului meu favorit, Heath Ledger, așa că vă mulțumesc și vă urez seară frumoasă”.

Heath Ledger l-a interpretat pe faimosul personaj negativ în filmul din 2008 ”The Dark Night”, cu scurt timp înainte să-și piardă viața din cauza unei supradoze, la doar 28 de ani. 

În discursul său de mulțumire, Phoenix i-a menționat și pe ceilalți nominalizați la categoria sa, Christian Bale, Leonardo DiCaprio, Adam Driver și Taron Egerton.

Amintindu-și de începutul carierei, Joaquin a mărturisit: ”Mergeam la audiții. Primeam invitație la audiția finală, mai erau de regulă vreo două tipi și, de fiecare dată, pierdeam în fața acestui puști...

Niciun actor nu-i va rosti numele, dar orice regizor de casting îți va șopti: Este vorba despre Leonardo...

Leo, ești o inspirație pentru mine și pentru o mulțime de alți oameni de mai bine de 25 de ani. Îți mulțumesc foarte, foarte mult”.

Vezi și: Joaquin Phoenix - Profil de Celebritate

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni