• PRO TV
  • Ținuta în care Adelina Pestrițu îi servește micul dejun soțului când sunt doar ei acasă

Ținuta în care Adelina Pestrițu îi servește micul dejun soțului când sunt doar ei acasă

Ținuta în care Adelina Pestrițu îi servește micul dejun soțului când sunt doar ei acasă

Este cel mai important influencer din țara noastră, potrivit americanilor de la E! Entertainment, iar acest lucru o face pe Adelina Pestrițu să fie foarte aproape de fanii ei.

Pentru a demonstra că nu are niciun fel de secret, vedeta se fotografiază sau se lasă pozată în cele mai provocatoare poziții și ținute, postând imaginile pe rețelele de socializare.

În weekend, Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Steblea au rămas singuri acasă, iar vedeta le-a arătat fanilor în ce ținută i-a pregătit micul dejun acestuia. “Masa e servită”, a scris Adelina în dreptul fotografiei în care apare în lenjerie intimă.

Unii dintre fani au atacat-o pe vedetă pentru imaginea mult prea sexy, iar alții au lăudat-o, Adelina Pestrițu încercând să le răspundă tuturor la mesaje, inclusiv celor răutăcioși. “Pentru că pot”, “Poți să mănânci și în chiloți, și pe masă” și “Și mâncarea e mai delicioasă! Mai ales când gătești într-un așa costum lejer”, au fost unele dintre mesajele pe care Adelina le-a dat drept răspuns fanilor care o întrebau de ce este în lenjerie intimă.

foto: Instagram Adelina Pestrițu

Vezi și: Mobilizare pentru viața lui Robert

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni