• PRO TV
  • Omagiat de o lume întreagă! Ce mesaje emoționante au scris Simona Halep și Barack Obama după moartea lui Kobe Bryant

Omagiat de o lume întreagă! Ce mesaje emoționante au scris Simona Halep și Barack Obama după moartea lui Kobe Bryant

Omagiat de o lume întreagă! Ce mesaje emoționante au scris Simona Halep și Barack Obama după moartea lui Kobe Bryant

Sportivi, vedete și politicieni, toți fani ai baschetbalistului, i-au adus câte un omagiu lui “The Black Mamba”, așa cum a fost supranumit starul.  


După ce a aflat despre moartea fulgerătoare a lui Kobe Bryant și a fiicei sale de 13 ani, fostul președinte american Barack Obama a transmis un mesaj emoționant pe contul lui de Twitter. 

“Kobe a fost o legendă pe teren şi abia acum intra în a doua etapă a vieţii lui. Să o pierzi şi pe Gianna este şi mai dureros, iar noi înțelegem asta, ca părinţi. Eu şi Michelle trimitem toată dragostea noastră şi rugăciunile noastre se îndreaptă spre Vanessa şi familie în această zi de neimaginat”.


 


Simona Halep a fost și ea șocată de vestea morții lui Kobe Bryant și a scris cuvinte încărcate de emoție tot pe Twitter.

“RIP Kobe Bryant și toți cei care și-au pierdut viața astăzi! Pierderea ta ne dă tutror de gândit! Mulțumesc că ne-ai inspirat să ne urmăm visurile”.
Fostul baschetbalist era căsătorit, iar el și Vanessa aveau împreună patru fete: Natalia, în vârstă de 17 ani, Gianna, 13 ani, Bianka, trei ani, şi Capri, născută în iulie 2019.

Pe Pro Tv Plus puteți vedea un material cu Damian Angel, un actor de succes pasionat de baschet:

FOTO: GETTY

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni