• PRO TV
  • Miliția modei - Costi Diță despre Cardi B: Este sărită de pe fix!

Miliția modei - Costi Diță despre Cardi B: Este sărită de pe fix!

Miliția modei - Costi Diță despre Cardi B: Este sărită de pe fix!

Costi Diță își ia din nou în serios rolul de critic de modă și analizează stilul controversatei Cardi B. Artista hip hop nu încetează să ne uimească cu outfiturile sale scandaloase. 

La cele mai recente apariții în public Cardi B a lăsat foarte puțin de lucru imaginației. Și-a etalat cu mândrie silicoanele înnoite anul trecut.

Iată ce spune Costi Diță despre una dintre artistele lui preferate, Cardi B:

Miliția modei by Costi Diță: Lumea zice “bine că nu a venit dezbrăcată complet”!

Nu există playlist pe care să îl fac pe youtube să nu fie și o melodie de-a lui Cradi B. Sunt fan. E sărită de pe fix. A intrat ca un buldozer pe piața muzicală. Cum face ea un videolcip? Dezbracă 50 de femei, vrea să dea foc la internet! La final sunt toate într-o baltă de sânge, e o demență totală. Cât mai mult, cât mai dement. Nu mă șochează deloc personajul. 

Lumea zice “bine că nu a venit dezbrăcată complet”! Când o inviți la un eveniment, Doamne ajută, sper să nu vina dezbrăcată compet sau cu încă 10 fete dezbrăcate complet, încălțate doar cu pantofi roșii, aici e zona ei.

Putea să meargă la o varianta mai mică în cazul operațiilor estetice, a pus 7 litri de silicon, nu trebuie să atingi ca să iți dai seama că sunt artificiale. Nu au nicio legătură silicoanele cu ea, dar ea e foarte mândră. Dar toate chestiile astea sunt făcute pentru presă… Asta face ea, cu asta a câștigat teren în halul ăsta.

În câțiva ani a schimbat jocul complet, a făcut curățenie, a dat peste cap piața. 

Miliția modei by Costi Diță: E vorbită de acasă asta cu mana pe sâni, e clar strategie

Nu vorbesc de stil, ce stil? Aici pui benzină și dai foc, toată lumea trebuie să devină șocată. “Vreau să se vadă sânii, sunt nou nouți, i-am mărit, să îi vadă toată lumea!”

Dacă ar fi fost închisă până sus era simpatică rochia. Nu mai știi dacă e film porno cu ea… Cealaltă ținută e sado-maso, isis, matroană, femeia pisică… 

Vezi si: Miliția Modei. Costi Diță, siderat de cel mai mare decolteu pe care l-a văzut: Daca se apleacă, bănuiesc că vezi până jos


Miliția modei by Costi Diță: Unghiile ei sunt făcute să omoare oameni!

Intru peste voi în casă și vă omor pe toți. Sunt gândite să taie jugulara. Oamenii ăștia vin îmbracați în costume de spectacole. “Bă, tu ai văzut-o pe aia? Nu că am văzu-o, m-a speriat!”  


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni