• PRO TV
  • Prima reacție a soției lui Kobe Bryant după moartea starului NBA. Mesajul emoționant transmis lumii

Prima reacție a soției lui Kobe Bryant după moartea starului NBA. Mesajul emoționant transmis lumii

Prima reacție a soției lui Kobe Bryant după moartea starului NBA. Mesajul emoționant transmis lumii

Vanessa Bryant a primit milioane de mesaje de alinare după pierderea prematură a soțului și a fiicei sale Gianna. Văduva starului NBA Kobe Bryant a avut prima reacție publică după tragedie.

Soția lui Kobe Bryant își revine cu greu după moartea fiicei și a soțului ei. Însă, din respect și admirație pentru cei care deplâng dispariția prematură a celor dragi ei, Vanessa Bryant a transmis primul ei mesaj public.

Văduva lui Kobe Bryant le-a mulțumit milioanelor de admiratori care le-au fost și încă le sunt alături ei și celor 3 fiice ale sale.

„Mulțumesc pentru toate rugăciunile voastre. Cu siguranță avem nevoie de ele. Suntem devastați de pierderea prematură a scumpului meu soț, Kobe – un tată minunat pentru copiii noștri; și frumoasa și scumpa mea Gianna – o fiică minunată și grijulie și o soră grozavă pentru Natalia, Bianka și Capri”, a scris Vanessa pe Instagram, unde a distribuit o fotografie cu toată familia ei.

Citește și: Cine e soția lui Kobe Bryant, femeia care nu l-a părăsit deși a fost înșelată

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanessa Bryant ???? (@vanessabryant) on

Soția lui Kobe Bryant a făcut referire și la familiile care și-au pierdut rudele în accidentul de elicopter care i-a ucis copilul și soțul.

„Nu sunt suficiente cuvinte pentru a putea descrie durerea noastră. Mă alină gândul că Kobe și Gigi știau amândoi cât de iubiți erau”, a mai spus Vanessa Bryant.

Femeia, în vârstă de 37 de ani, spune că nu-și poate imagina viață fără cei doi, însă va face tot posibilul să treacă peste durere de dragul celorlalte 3 fete ale sale. 

Mai mult, Vanessa Bryant a anunțat că Mamba Sports Foundation, creată de Kobe Bryant, a demarat o campanie umanitară pentru susținerea familiilor celorlalte persoane decedate în accidentul de elicopter de duminică. Cei care vor să doneze bani o pot face pe site-ul MambaOnThree.org.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni