Cine e soția lui Kobe Bryant, femeia care nu l-a părăsit deși a fost înșelată

Cine e soția lui Kobe Bryant, femeia care nu l-a părăsit deși a fost înșelată
Kobe Bryant a cerut-o în căsătorie pe Vanessa în mai 2000. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 27 Ianuarie 2020
Kobe Bryant a fost căsătorit o singură dată, cu o femeie care i-a devenit soție la 19 ani. Vanessa Bryant este mama celor 4 fete ale baschetbalistului.

Kobe Bryant și-a pierdut viața duminică, în urma prăbușirii elicopterului personal în Calabasas, California. Alături de el a pierit și fiica sa de 13 ani, Gianna, care era o stea în devenire a baschetului mondial.

Citește și

Starul celor de la LA Lakers a fost căsătorit o singură dată, cu Vanessa Laine. A cunoscut-o în 1999, pe vremea când ea era dansatoare. Avea 17 ani și s-a îndrăgostit de sportivul care, la vremea respectivă, se pregătea de lansarea primului său album rap.

Bryant a cerut-o de soție în mai 2000, când ea era încă în liceu. Un an mai târziu cei doi au făcut nunta și nu au semnat nici un contract prenupțial.

La nuntă nu au venit părinții lui Kobe, care s-au opus acestei căsătorii pe motiv că Vanessa nu are origini afro-americane. 

Bryant a renunțat la muzică, iar Vanessa a început o carieră în modeling. Asta până să se nască prima lor fetiță, Natalia Diamante (17 ani).

Kobe Bryant, acuzat de viol

Un an după nașterea primei sale fiice (2004), Kobe Bryant s-a confruntat cu cel mai mare scandal din viața sa. O angajată a unui hotel l-a acuzat de viol, amenințând să-i distrugă reputația. Sportivul a recunocut adulterul, dar a respins acuzațiile de viol.

Vanessa și Kobe, în timpul audierilor. FOTO: Getty Images

A pierdut contracte de publicitate serioase și a fost la un pas să-și piardă soția și fiica. Vanessa l-a amenințat cu divorțul și cu înjumătățirea averii, însă a ales să rămână lângă el la greu.

Kobe Bryant și-a spălat numele după ce a recunoscut public că și-a înșelat soția și și-a cerut iertare pentru „rătăcirea” lui.

În septembrie 2004, acuzațiile îndreptate împotriva lui au fost retrase, după ce tânăra care l-a dat pe mâna poliției a refuzat să depună mărturie în instanță.

Vanessa (37 de ani) și Kobe Bryant aveau împreună 4 fete: Natalia Diamante (17 ani), Gianna-Maria (13 ani), Bianka Bella (3 ani) și Capri (7 luni).

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Emma Stone: Istoria vieții amoroase a vedetei

FULLSCREEN
Cine e soția lui Kobe Bryant, femeia care nu l-a părăsit deși a fost înșelată
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies