• PRO TV
  • Ultima fotografie cu Kobe Bryant în viață, un selfie realizat cu o zi înainte de deces?

Ultima fotografie cu Kobe Bryant în viață, un selfie realizat cu o zi înainte de deces?

Ultima fotografie cu Kobe Bryant în viață, un selfie realizat cu o zi înainte de deces?

Au trecut câteva zile de când Kobe Bryant a murit în urma unui accident aviatic, iar decesul său are în continuare ecouri pe întreg mamapondul.

Dacă până în prezent apăruseră fel și fel de reacții în mediul online privind moartea marelui baschetbalist american, acum pe Twitter au fost postate și două fotografii despre care se spune că ar fi ultimele cu Kobe Bryant în viață.

Potrivit jurnaliștilor americani și britanici, Brady Smigiel, un băiat în vârstă de 13 ani, a încercat să facă două selfie-uri cu Kobe Bryant, însă acestea nu au fost foarte reușite, astfel că nu le-a postat în mediul online. Însă, în urmă cu aproximativ 24 de ore, imaginile au ajuns pe internet, iar mama băiețelului a oferit și câteva detalii despre cele două poze.

“Kobe Bryant era supărat că echipa în care juca fiica lui Gianna pierduse meciul. Brady i-a cerut să facă o poză, însă Kobe nu a dorit și i-a spus că vor face o poză mâine (nr.: duminică, ziua în care Kobe Bryant a murit). Cu toate acestea, Brady a reușit să facă două selfie-uri, unul în care Kobe este în mișcare, iar altul în care se află în spatele fiului meu și se uită în altă direcție”, a spus mama băiatului de 13 ani.

Vezi și: Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni