• PRO TV
  • Imagini cu Daniela Crudu de pe vremea când era fericită și îndrăgostită. Ce a făcut chiar înainte de a fi agresată?

Imagini cu Daniela Crudu de pe vremea când era fericită și îndrăgostită. Ce a făcut chiar înainte de a fi agresată?

Imagini cu Daniela Crudu de pe vremea când era fericită și îndrăgostită. Ce a făcut chiar înainte de a fi agresată?

Polițiștii au declarat că Daniela Crudu a cerut ajutorul la 112 azi-dimineață, în jurul orei 5:30, după ce ar fi fost agresată.

La scurt timp după ce a făcut apelul, vedeta a fost transportată la Spitalul Universitar din București, profund afectată de bătăile la care se pare că a fost supusă.
 
 “La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secția 25 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Polițistii sosiți la fața locului, au luat legătura cu persoana vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment. Femeia a fost transportată la o unitate spitalicească pentru în grijiri. Polițiștii s-au sesizat din oficiu și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe”, se arată în comunicatul oferit de oficialii Poliției din Capitală.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Daniela Crudu Official (@daniela_crudu_official) pe

Se pare că principalul suspectat că ar fi bătut-o pe Daniela Crudu e chiar iubitul acesteia. Știrea e șocantă, în condițiile în care cei doi păreau că trăiesc o minunată poveste de dragoste. Fotografiile de pe contul vedetei de Instagram o arată fericită, în vacanțe la munte, în Ucraina, în Viena și în hoteluri de lux. Asta i-a făcut pe jurnaliști să tragă concluzia că bărbatul ar avea o stare financiară bună.
 

DANIELA CRUDU INSTASTORY

Cei doi s-au afișat în urmă cu mai bine de două luni, și se pare că bărbatul este de origine croată și că este un împătimit al sporturilor de iarnă. 
 
Conform postărilor ei de la Instastory, Daniela a petrecut înainte de apelul la 112 într-un restaurant Italian, alături de prietene și s-a distrat de minune, așa că nimic nu a anunțat ce urma să se întâmple. 

PE PROTV PLUS PUTEȚI VEDEA EMISIUNILE PREFERATE:



FOTO: INSTAGRAM DANIELA CRUDU

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni