• PRO TV
  • Oscar 2020: De ce nu a venit Angelina Jolie la Oscaruri

Oscar 2020: De ce nu a venit Angelina Jolie la Oscaruri

Oscar 2020: De ce nu a venit Angelina Jolie la Oscaruri

Una dintre marile absente de la ceremonia Premiilor Oscar 2020 a fost Angelina Jolie, fosta soție a lui Brad Pitt.

Sezonul acesta, actrița nu a onorat cu prezența ei nicio ceremonie importantă din industria entertainmentului. Cu toate că filmul ei, ”Maleficent 2”, a avut o nominalizare la premiilor Oscar 2020, pentru cel mai bun machiaj și coafură, aceasta nu a apărut la Oscaruri, în condițiile în care Brad Pitt, fostul ei soț, a fost nominalizat  - și a și câștigat - la categoria cel mai bun actor în rol secundar.

Angelina Jolie a participat ultima dată la Oscaruri în 2014, când a venit însoțită de soțul ei de atunci, Brad Pitt.

În ultima vreme, Angelina a fost ocupată cu filmările la pelicula Marvel ”The Eternals”, în Londra. Cu nicio nominalizare personală, un proiect peste hotare și o seară în care fostul soț a fost în lumina reflectoarelor, se înțelege de ce Angelina Jolie nu a venit la festivitate. 

Pe de altă parte, Brad Pitt tocmai a câștigat primul lui Oscar în calitate de actor, pentru rolul din ”Once Upon a Time … in Hollywood”. 

După ce  primit trofeul, acesta a fost întrebat dacă va sărbători alături de copiii săi. ”Nu știu încă! Vom vedea”, a spus el. Pe de altă parte, atunci când se afla pe scenă, pentru a ține discursul de mulțumire pentru statueta aurită, Brad Pitt a a spus: ”Le mulțumesc copiilor mei, care dau culoare a tot ceea ce fac, vă iubesc”, în timp ce se uita în culise.

Foto: Profimediaimages.ro
 

10 lucruri pe care nu le știai despre premiile Oscar
Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni