• PRO TV
  • (P) Serviciile dentare complete, ce redau zâmbetul perfect

(P) Serviciile dentare complete, ce redau zâmbetul perfect

(P) Serviciile dentare complete, ce redau zâmbetul perfect

Problemele stomatologice sunt un interes la orice vârstă. Adulții știu că problemele legate de sănătatea orală dictează în mare parte și încrederea de sine, contribuie activ la scăderea stimei de sine.

Nu te poți prezenta la fel de încrezător când zâmbetul tău nu este unul plăcut. Din fericire, pentru orice problemă există și o soluție.

O variantă mai practică este reprezentată de pachetele de servicii din cadrul clinicilor de profil, de unde pacientul poate obține tratamente complexe pentru ca rezultatul să fie unul perfect.

O clinica stomatologica Bucuresti, CLINICA Dr. ȘERBAN, ne demonstrează că nu trebuie să existe piedici pentru a începe cât mai rapid tratamentele stomatologice. Așadar, chiar și în regim de urgență vor fi disponibile consultațiile medicale.

Dinții lipsă, o problemă complexă

Desigur, prevenția este cheia pentru a nu ajunge în stadiul de pierdere a dinților naturali. Totuși, acest lucru poate să intervină pe nepregătite: un accident ce cauzează un dinte rupt, o infecție localizată la rădăcină, care pe neștiute și fără semne poate duce la mobilitatea unui dinte și chiar și la pierderea lui în faze agravate.

Soluția zilelor noastre este implantul. La CLINICA DrSerban.ro spre exemplu, statisticile din 2018 arată că 90% dintre pacienți au avut nevoie de unul sau mai multe implanturi dentare.

Soluția aceasta este recomandată oricând, pentru că avantajează, fiind mai apropiată de rezultatul natural - implantul înlocuiește dintele funcțional, fiind stabil, rezistent și arătând natural.

În cadrul Clinicii Dr. Șerban orice implant este realizat responsabil. Demonstrația acestui fapt o face rata de succes mare - 98% - deci se exclude riscul ca implantul să nu fie acceptat de organism.

Aici, medicii specializați pot aplica tratamentul Sky Fast & Fixed, ce presupune ca pacienții cu o situație gravă, rămași fără dinți, sa poată obține un rezultat complet într-o singură zi - presupune extracții, înserare de implanturi și realizarea lucrării provizorii, totul într-o singură zi.

Servicii complete și variante, la prețuri accesibile pentru toată lumea

Atunci când pășesc într-un cabinet stomatologic, respectiv într-o clinică de acest gen, pacienții sunt interesați strict de problema curentă pe care o au. Însă apreciază complexitatea de servicii, pentru ca într-un singur loc să gasească soluția pentru o dantură impecabilă.

CLINICA Dr. ȘERBAN include în lista de servicii chirurgia orală, implantologie, servicii de estetică dentară, terapii restaurative sau endodontice, printre altele.

Pacientul este îndrumat să urmeze un plan de tratament complex, în funcție de cazul său, plan stabilit încă de la prima ședință de consult de specialitate.

Pentru toate acestea pacienții plătesc, având garanția lucrărilor. Mai mult decât atât, CLINICA Dr. ȘERBAN dispune și de variante avantajoase la plată - fie în rate, un sistem de 3 rate pentru intervenții costisitoare, fie aplică discount la plata integrală a unei lucrări, în avans. Detalii în cadrul paginii oficiale, drserban.ro.

Apelează la această clinică și la medicii care activează aici, cei care își doresc servicii stomatologice de calitate, interesați să aibă parte de tratamente și proceduri actualizate.

Zâmbetul pe care îl afișăm este în fapt cartea de vizită, în care merită să investim din rațiuni practice mai întâi de toate. Oricât de complexă ar fi o situație, are rezolvare cu soluțiile moderne de tratare și substituire a dinților naturali.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni