• PRO TV
  • Alexandra Stan și-a surprins din nou fanii: a postat pe story o fotografie în care e goală

Alexandra Stan și-a surprins din nou fanii: a postat pe story o fotografie în care e goală

Alexandra Stan și-a surprins din nou fanii: a postat pe story o fotografie în care e goală

Au trecut aproximativ două luni de când Alexandra Stan a postat pe internet un filmuleț în care dansa goală, însă acea greșeală, după cum a denumit-o ea, o urmărește în continuare.

„Hei! Un mic mesaj pentru cei care au văzut ultimele știri cu mine. Sper că nu v-au deranjat imaginile care au ajuns din greșeală pe internet. Au fost făcute drept cadou pentru iubitul meu. Subiect închis”, spunea, la acea vreme, artista.

Chiar dacă a afirmat că este un subiect închis, Alexandra Stan a fost invitată în acest an la „Vorbește lumea” și „La Măruță”, unde a oferit noi detalii despre filmuleț.

„Era seară, era vreo 1 noaptea, m-am culcat. A doua zi dimineață, când m-am trezit, aveam vreo 15.000 de apeluri, de la echipa mea, de la mama, prieteni, soră, toată lumea... Filmulețul era acolo de câteva ore, cineva îl preluase.. Mă sunaseră părinții iubitului meu, m-am dus să vorbesc cu ei, nu vrei să știi... Era fix în campania de Crăciun, campania cu biserica. Mă prosteam mai mult. Nu sunt fraieră, să-i trimit fără niciun fel de efect. A fost o eroare. Crezi că aș fi postat un filmuleț cu mine dezbrăcată în cadrul campaniei cu biserica? Mie nici nu-mi plăcea așa mult cum arătam, încât să postez”, a spus Alexandra Stan.

Weekendul care abia s-a încheiat, Alexandra Stan și-a surprins însă din nou fanii și a postat o nouă fotografie în care apare goală complet, punând în dreptul zonelor inime o inimioară și niște X-uri. Dacă data trecut a afirmat că filmulețul a fost postat din greșeală, se pare că acum totul a fost voit!

Mai mult decât atât, Alexandra Stan s-a filmat din nou în oglină goală și a postat pe story, preferând însă să își acopere sânii cu bandă adezivă, pentru a nu se vedea prea mult.

foto: Instagram Alexandra Stan

Vezi și: Alexandra Stan își dezvăluie cele mai ascunse obsesii

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni