• PRO TV
  • Demetria Obilor, cea mai voluptuoasă prezentatoare de știri: ”Așa m-am născut eu”

Demetria Obilor, cea mai voluptuoasă prezentatoare de știri: ”Așa m-am născut eu”

Demetria Obilor, cea mai voluptuoasă prezentatoare de știri: ”Așa m-am născut eu”

În topul celor mai atrăgătoare prezentatoare de știri din lume se află Demetria Obilor, a cărei siluetă a stârnit de multe controverse printre telespectatori.

Demetria s-a născut pe 29 martie 1991, în Kansas City. Tatăl său este nigerian, în timp ce mama ei are origini nemțești-lituaniene-rusești. Demetria a început cariera de jurnalistă ca reporter de trafic, lucrând în paralel ca model.

VIDEO Cea mai sexy prezentatoare meteo din lume și-a înnebunit fanii după ce s-a filmat la duș

La Chanel 8, din Dallas, Demetria a devenit ținta comentariilor răutăcioase, care îi criticau atât silueta cât și piesele vestimentare pe care aceasta alegea să le poarte. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demetria Obilor (@demetriaobilor) on

Pe social media, telespectatorii s-au plâns că poartă haine mult prea strâmte pentru formele ei generoase și că, dacă mai apare pe sticlă, ei renunță să se mai uite la respectivul post tv.

Replica Demetriei nu a întârziat. Aceasta a scris: ”Oamenii nu sunt fericiți cu felul în care eu arăt la televizor, spunând: ”oh, trupul ei este prea mare pentru rochia aceea, este prea voluptuoasă, coafura sa nu este de profesionistă, este prea nebunească, nu ne place”.  Am un mesaj pentru acești oameni: aceasta este constituția mea, așa m-am născut eu, nu plec nicăieri, așa că dacă nu vă place, faceți ce doriți. Pentru cei care mă iubesc, mesajul meu este: și eu vă iubesc”. 

Celebritățile și telespectatorii s-au grăbit să îi ia apărare și să o laude pe Demetria pentru răspunsul ei. 

Foto: Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni