• PRO TV
  •  (P) Oncoforte - Învinge cancerul cu forța naturii

 (P) Oncoforte - Învinge cancerul cu forța naturii

 (P) Oncoforte - Învinge cancerul cu forța naturii

Oncoforte, produs în SUA din ingrediente atent selecționate, poate fi considerat cel mai puternic aliat împotriva cancerului, pe baza studiilor disponibile pentru fiecare ingredient din compoziția sa.

Formulă complexă oferită de Oncoforte conține 26 de ingrediente active, ceea ce îl face cel mai puternic Antitumoral Natural.

Cancerul a devenit una din cele mai grave afecțiuni ale secolului nostru și nu ține cont de vârstă, sex sau naționalitate. De asemenea, cancerul poate afecta orice țesut sau organ, dezvoltând tumori, neoplazii sau țesuturi maligne cu dezvoltare rapidă. Odată cu instalarea în organism, pe lângă daunele provocate la nivel biologic, afectează și psihicul și calitatea vieții persoanei care a primit diagnosticul.

Oncoforte reprezintă un proiect ambițios și cu rezultate spectaculoase pentru cei care l-au consumat.

Elaborat de o echipa din SUA formată din specialiști în producerea de suplimente naturale, Oncoforte este rezultatul multor ani de studii aprofundate și reprezintă șansă de recâștigare a calității vieții și redobândirea stării de bine.

 Cum acționează Oncoforte împotriva cancerului?

Rezultatul anilor de studii și cerecetari se reflectă direct în formulă Oncoforte, complexul de ingrediente fiind unul unic și cu eficientă maximă asupra organismului și care învinge cancerul cu ajutorul complexului natural de ingrediente active. 

Pe lângă vitaminele și pulberile de plante, Oncoforte conține și un amestec brevetat de plante medicinale, toate cu efect puternic antitumoral. Dozarea optimă a componentelor active și acțiunea sinergică a acestora oferă produsului Oncoforte eficientă maximă în cazul cancerului și complicațiile acestuia.

Ingredientele active acționează la nivel celular oferind astfel nutrienții necesari organismului în prevenirea și stoparea dezvoltării tumorilor, prin acțiunea antioxidantă a acestora.  Prima acțiune oferită astfel de Oncoforte este aceea de furnizare a microelementelor necesare celulelor și reglării activității sistemului imunitar. Prin acțiunea redox pe care o oferă, ajută la reducerea stresului oxidativ și a radicalilor liberi deci are o acțiune mai intensă de a învinge cancerul datorită extractelor complexe de plante.  

Efectul antioxidant este astfel un element important în terapiile antitumorale. 

Oncoforte are capacitatea de a oferi acest echilibru redox celulelor, stoparea dezvoltării celulelor maligne și creșterea ratei de regenerare a întregului organism.

Un alt element important oferit de Oncoforte, este amestecul brevetat de miceliu din ciuperci terapeutice. Shiitake, Maitake, Reishi sunt renumite pentru proprietățile antitumorale. Extractele brevetate de miceliu oferă o acțiune puternic antitumorală și cresc eficientă extractelor și pulberilor active de plante. 

Există numeroase studii efectuate la nivel mondial cu privire la acțiunea ingredientelor active și suportul pe care acestea îl oferă întregului organism în terapiile oncologice. Însă secretul Oncoforte este legat de dozarea perfectă a substanțelor active astfel încât să ofere organismului tot ce este mai bun în combaterea proceselor degenerative asociate cancerului și complicațiilor acestuia, și poate învinge cancerul cu forță naturii.

Beneficiile oferite de Oncoforte nu se axează doar pe prevenirea și combaterea proceselor care duc la instalarea cancerului ci și pe un suport cu spectru larg oferit întregului organism în menținerea sănătății, în dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a acestuia și pe creșterea calității vieții.

Oncoforte cel mai puternic antitumoral natural cu spectru larg.

Încă din momentul lansării, Oncoforte a oferit șansă la o viață mai bună și sănătoasă. 

A oferit o șansă persoanelor care nu mai găseau alternativă și speranța de recuperare, sau suport complementar în susținerea tratamentelor clasice. Datorită principiilor active complexe Oncoforte este capabil să ofere organismului suport în toate procesele pe care le dafasoara și să stopeze dezvoltarea tumorilor, neoplaziilor sau celulelor maligne, așa cum fiecare dintre ingredientele sale are menționate studii care evidențiază aceste acțiuni. 

Acțiunea să complexă și cu efect rapid îl promovează că cel mai puternic antioxidant, antitumoral natural 100%. Numeroase mărturii oferite de medici și pacienți din SUA, Europa, Asia atestă eficientă Oncoforte.

Oncoforte 26 de motive cum să învingi cancerul și să trăiești sănătos!

Formulă Oncoforte oferă protecție antitumorală și susține activitatea întregului organism. În rândurile ce urmează va vom prezența acțiunea ingredientelor active și de ce este important Oncoforte atât că adjuvant în terapiile oncologice dar și că suport în menținerea sănătății noastre.

1.      Oncoforte conține un amestec brevetat de biomasă de miceliu din cele mai renumite ciuperci terapeutice cu efect antitumoral Shiitake, Maitake și Reishi - oferă protecție structurii ADN, au efect imunomodulator și antitumoral, în special în prevenirea formării metastazelor.

2.       Formulă Oncoforte este completată de amestecul brevetat de extracte de plante. Acțiunea acestora este de peste 4 ori mai puternică și mai eficientă decât a pulberilor, astfel încât crește capacitatea antitumorală a produsului. Rubarbă, brusturele, măcrișul iepurelui și ulmul alb au efect antitumoral, dar și efect intiinflamator și antiseptic. Acestea actiuneaza sinergic împreună cu ciupercile terapeutice și reduc disconfortul resimțit pe perioada terapiilor oncologice și oferă protecție aparatului digestiv, urinar și respirator. 

3.      Vitamina E și vitamina C sunt recunoscute pentru efectul antioxidant și protecția pe care o oferă membranei celulare. Considerate surse importante de antioxidanți naturali, ajută la reducerea stresului oxidativ și prevenirea multiplicării celulelor maligne. De asemenea contribuie la creșterea protecției redox oferită întregului organism.

 

4.      Alături de extracte de plante și miceliu de ciuperci, specialiștii care au elaborat Oncoforte au extras o lista cu pulberi de plante esențiale sustinereii procesului de regenerare a organismului stimularea circulației dar și a activității sistemului imunitar și creșterea vitalității întregului organism. Mai mult decât toate acestea, și potențând acțiunea tuturor, cantitatea mare de betaglucan, extrasă din pereți celulari de cereale și drojdii, este singurul ingredient natural din lume, acceptat și prescris că antitumoral chiar și de medici din multe țări.

 Toate ingredientele au, conform studiilor, efect antitumoral ceea ce face că Oncoforte să devină cel mai puternic adjuvant în afecțiunile oncologice. Graviola, turmericul, măslinul, gheară matei, astragalus, orzul verde, rodia, pînul roșu, ginsengul sunt doar câteva din pulberile de plante oferite de complexul Oncoforte.

5.      Extracte standardizate speciale completează formulă Oncoforte: licopen, quercitina, și arabinogalactan.

 Studiile efectuate de specialiștii din SUA atestă eficientă ingredientelor active și vom observă astfel că pe lângă efectul puternic antitumoral, Oncoforte este un adjuvant eficient ce învinge cancerul și ajută  totodată și la:

- creșterea cantității de oxigen la nivel celular

- oferă nutrienți esențiali menținerii sănătății celulare și prevenirea malformațiilor genetice

- stimulează circulația sanguină și susține procesul de regenerare a organismului

- susține metabolismul organismului și crește activitatea sistemului imunitar

- ajută la reglarea temperaturii organismului și reduce riscul formării metastazelor

- acționează că un citostatic natural

- datorită ingredientelor active ajută la alcalinizarea organismului și reducerea acidității sanguine

- reduce stresul oxidativ și acțiunea radicalilor liberi

- conține ingrediente cu efect antiinflamator și este un suport important în reducerea durerilor și stărilor de disconfort resimțite în perioada terapiilor oncologice și nu numai

- ajută la prevenirea afecțiunilor cronice și acute și complicațiilor cancerului de orice tip

- acțiunea celor 26 de ingrediente este sinergică astfel încât Oncoforte contribuie la inducerea apoptozei celulelor tumorale.

 Oncoforte este un produs Premium, cu efect sigur și rapid.

Cu Oncoforte, cel mai puternic antitumoral natural puteți învinge cancerul!

Oncoforte este realizat de o unitate de producție din S.U.A. ce deține laboratoare și tehnologii certificate NSF-GMP, FDA, ICS, HALAL, USDA Organic. Această reprezintă garanția calității, la cele mai înalte standarde,  și îndeplinirea celor mai stricte cerințe în producția suplimentelor alimentare naturale.

 

 

 

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni