• PRO TV
  • (P) Lecția de ospitalitate - confortul oaspeților depinde de pernele pe care le puneți la dispoziție

(P) Lecția de ospitalitate - confortul oaspeților depinde de pernele pe care le puneți la dispoziție

(P) Lecția de ospitalitate - confortul oaspeților depinde de pernele pe care le puneți la dispoziție

Orice unitate hotelieră își pune la bătaie serviciile cu gândul că oaspeții care trec pragul se vor simți bine și vor și reveni și cu alte ocazii. 

Există o competitivitate acerbă în acest domeniu. Așadar, servicii de calitate, produse pe măsură, de calitate premium și anumite trucuri pot spori confortul oaspeților. Printre acestea se numără și pernele spre exemplu.

Producătorii de nișă se întrec în oferte în ceea ce privește gama de perne. Există pentru fiecare în parte un reper distinct despre ce presupune perna perfectă, care să asigure somn odihnitor. Indiferent de pretenții însă, există și opțiuni, oferte venite din partea producătorilor.

Pernele din pană și puf sunt moi și plăcute

Una dintre opțiuni este cea a pernelor ce au ca umplutură pană și puf. Sunt rezistente și durabile, o combinație ce asigură și un nivel optim de confort. Mulți spun despre acestea că sunt moi și pufoase, dar ceva mai pretențioase la capitolul îngrijire.

O alternativă a acestora, așa cum regăsim și în oferta de la CONELTEX, este cea a pernelor matlasate. Ce au acestea special se referă la umplutura din fibră siliconată antialergică. Astfel de perne au avantajul de a nu reține praf sau mirosuri neplăcute. Se întrețin ușor, sunt lavabile, deci avantajoase și din punct de vedere al întreținerii.

Oricare ar fi alegerea, pernele comandate vin în dimensiuni diverse. În orice hotel, pensiune, cameră închiriată, elementul central este patul, iar aici pernele sunt raiul pe pământ. Mici, mari, medii, mai moi sau mai ferme, diversitatea acestora va mulțumi toate gusturile.

Produse personalizate

Dacă ne orientăm după oferta celor de la Coneltex regăsim și această opțiune, a produselor personalizate. Vorbim despre așternuturi ce pot fi brodate cu sigla sau numele unității de cazare. Un mod elegant prin care hotelierii își pot face remarcată nota distinctivă față de serviciile competitorilor. Fie că vorbim despre lenjerii din bumbac, finet, saten, damasc, toate acestea pot fi brodate.

Avantajul alegerilor făcute din gama Coneltex este și cel legat de prețuri, pentru că vorbim nu doar de un comerciant, ci de un producător. Așadar practică prețurile de producător și colaborează direct cu cei interesați. Se adreasează și altor unități precum grădinițe, spitale, restaurante, magazine și nu numai.  În funcție de bugetul fiecăruia, pot fi stabilite reperele despre tipul de produs rentabil şi potrivit oricărui tip de afacere.

Cum apreciază clienții serviciile de calitate

Aparte de perne moi și confortabile, de lenjerie de calitate pe care o regăsesc în camere, clienții sunt încântați și de albul imaculat al seturilor.

Despre acest lucru vorbesc și specialiștii în domeniu care spun că albul are un impact extraordinar asupra psihicului. Orice pată poate fi imediat reperată, așadar hotelierii nu își permit să riște să nu folosească așternuturi impecabile, perfect executate, curate și igienizate.

Cu cât preocuparea pentru astfel de detalii este mai mare, cu atât mai mult oaspeții simt diferența în calitatea serviciilor. Așadar, colaborarea cu un producător de renume ce poate oferi soluții adaptate privind pernele, pilotele și așternuturile este un aspect de bază pentru hotelieri. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni