• PRO TV
  • Asta-i bună! Cum sunt convinși italienii să stea în casă pe timpul pandemiei de coronavirus

Asta-i bună! Cum sunt convinși italienii să stea în casă pe timpul pandemiei de coronavirus

Asta-i bună! Cum sunt convinși italienii să stea în casă pe timpul pandemiei de coronavirus

Soluție inedită la una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă oamenii în acest moment. Italienii care nu agreează izolarea la domiciliu recomandată de autorități au primit o ofertă ciudată din partea unui site pentru adulți.

Pornhub tocmai și-a anunțat utilizatorii din Italia că va oferi abonamente premium gratuite, în toată luna martie a acestui an, pentru acces liber la conținutul său online. 

Măsura are scopul de a-i ține pe italieni în case pe durata carantinei instituite de autorități, ca urmare a amenințării virusului mortal.

Mai mult, reprezentanții site-ului pentru adulți spun că vor dona o parte din încasările generate de site-ul Modelhub.com spitalelor locale care au nevoie de materiale sanitare.

„Pornhub a decis să doneze încasările din luna martie ale site-ului Modelhub pentru a ajuta Italia să treacă peste urgență. Pentru a avea companie acasă în timpul acestor săptămâni, veți putea accesa Pornhub Premium gratuit toată luna, fără să aveți nevoie de credit card”, este mesajul pe care l-au văzut utilizatorii care au accesat site-ul din Italia, scrie thenextweb.com.

Dacă unii au apreciat campania umanitară, alții au comentat sarcastic, apreciind gestul Pornhub drept o încercare de a-și face reclamă în vremuri grele pentru omenire.

Fotografii: Shuterstock/Getty Images

Vezi și VIDEO: Madonna se alătură listei de artiști afectați de coronavirus

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni