• PRO TV
  • Anamaria Prodan, imagine sexy din Dubai! Stă acasă în costum de baie: „Ne bucurăm de soare”

Anamaria Prodan, imagine sexy din Dubai! Stă acasă în costum de baie: „Ne bucurăm de soare”

Anamaria Prodan, imagine sexy din Dubai! Stă acasă în costum de baie: „Ne bucurăm de soare”

Populația din întreaga lume se ferește de pandemia de coronavirus autoizolându-se la domiciliu, inclusiv persoanele care erau foarte active și aveau multe drumuri de făcut preferând să nu mai iasă din casă.

Anamaria Prodan face și ea parte din categoria oamenilor care au decis să nu mai călătorească, astfel că a rămas în Dubai și a postat pe Instagram o fotografie prin care le arată internauților cum se relaxează, dar îi și îndeamnă pe aceștia să nu mai iasă din case.

„#stayhome #staiacasa #stayhealthy. Stăm acasă și ne bucurăm de soare”, a scris sexy-impresara în dreptul unei imagini în care apare în costum de baie.

Cu doar câteva ore înainte, Anamaria Prodan a postat pe Instagram și o fotografie în care apare în stradă, în fața casei, și poartă mască, îndemnând ca toată lumea să urmeze regulile de igienă.

„Viața trebuie să meargă înainte! Urmați regulile de igienă! Spălați mâinile cât de des posibil! Purtați mască, să vă protejați și să-i protejați pe cei din jur! Nu intrați în panică! Împreună învingem orice virus! #covid19 #stayhealthy #letsfighttogheter”, a scris vedeta în dreptul fotografiei.

Fiecare dintre cele două fotogrfii a strâns peste 20.000 de like-uri, iar la cea din fața casei o fană i-a recomandat impresarei să nu mai iasă din casă. Așa cum era de așteptat, Anamaria Prodan a răspuns, oferind detalii despre starea din Dubai: „Aici totul este perfect. Nu-s probleme. Lumea trăiește normal. Mergem la cumpărături de trei ori pe săptămâna și cam atât. Dar mulțumesc lui Dumnezeu, aici viața este super liniștită”.

foto: Instagram Anamaria Prodan

Vezi și: #StaiAcasă - Arată că iți pasă: Oana Cuzino

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni