• PRO TV
  • Harvey Weinstein, depistat cu coronavirus în închisoare. Cineastul e încarcerat pentru viol

Harvey Weinstein, depistat cu coronavirus în închisoare. Cineastul e încarcerat pentru viol

Harvey Weinstein, depistat cu coronavirus în închisoare. Cineastul e încarcerat pentru viol

Producătorul de film Harvey Weinstein a fost diagnosticat cu COVID-19, în penitenciarul Wende, de lângă New York. În vârstă de 68 de ani, cineastul a fost condamnat, în februarie, la 23 de ani de închisoare pentru viol.

Harvey Weinstein era deja bolnav când a primit vestea că a fost diagnosticat cu COVID-19. Cineastul, care ispășește o pedeapsă de 23 de ani pentru viol, a fost testat în cadrul penitenciarului de maximă securitate din Alden, New York, după ce a avut simptome specifice bolii, scrie Buzzfeed.

În prezent el este izolat într-o aripă a închisorii, alături de un alt deținut diagnosticat pozitiv.

Medicii spun că Weinstein a luat virusul, cel mai probabil, la începutul acestei luni când a fost transportat la spital pentru tratarea unor dureri în piept. 

De acolo, a fost mutat la penitenciarul Rikers Island, locul în care s-ar fi infectat. Azi, penitenciarul de lângă New York are cel mai mare număr de cazuri confirmate printre deținuți: cel puțin 38.

Citește și: Gigi Hadid era să ajungă jurat în procesul de abuz sexual al lui Harvey Weinstein. De ce a fost respinsă

Reprezentantul legal al lui Weinstein a declarat că nu a fost informat în legătură cu diagnosticul clientului său. Totodată, reprezentanții Departamentului de corecții și supraveghere comunitară de stat din New York, au refuzat să comenteze starea de sănătate a deținutului, pentru a-I respecta viața privată.

Harvey Weinstein a fost condamnat la 23 de ani de închisoare cu executare, în luna februarie, după ce a fost găsit vinovat de viol. Victima sa a fost o tânără actriță, care a dezvăluit în instanță că totul s-a petrecut în anul 2006.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: #StaiAcasă – Arată că-ți pasă! George Piștereanu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni