• PRO TV
  • Ce sistem implementeză McDonald's pentru a ajuta șoferii de camion care nu mai găsesc mâncare pe traseul lor

Ce sistem implementeză McDonald's pentru a ajuta șoferii de camion care nu mai găsesc mâncare pe traseul lor

Ce sistem implementeză McDonald's pentru a ajuta șoferii de camion care nu mai găsesc mâncare pe traseul lor

Spațiile de odihnă și restaurantele se închid in SUA din cauza pandemiei de coronavirus, ceea ce pune în dificultate 1,8 milioane de șoferi americani să găsească mâncare pe drum.

"Întrucât autoritățile continuă să abordeze schimbări majore din cauza pandemiei de coronavirus, suntem în această situație împreună cu dvs, pritenii noștri apreciați din industria de transport", a declarat Bill Garett, vicepreședintele principal al operațiunilor McDonald, într-o scrisoare deschisă luni. 

"Vă mulțumim pentru ceea ce faceți pentru a menține părțile esențiale ale economiei noastre. Am vrut să vă adresăm personal și să vă anunțăm că, pentru a sprijini acest efort, restaurantele McDonald's fac tot posibilul să rămână deschise pentru a oferi mese calde clienților și angajaților noștri, atâta timp cât statul și guvernul federal continuă să ne permită acest lucru.", a adăugat acesta.

Săptămâna trecută, McDonald's a închis zonele de relaxare în restaurante și i-a încurajat pe francizați să facă același lucru, continuând activitățile prin drive-thru, livrare și desfășurare. 

"În cazul în care camionul se oprește aproape, atunci camioanele se opresc din conducere", a declarat pentru Business Insider șoferul camionului LuAnne Breeden. "Șoferii de camioane se bazează pe mâncarea rapidă la acele opriri pentru mesele lor."

În unele locații, McDonald’s le permite șoferilor să plaseze comenzile prin comanda mobilă și să plătească la fel, cu o zonă desemnată de ridicare a comenzii. Șoferii pot plasa o comandă pe aplicația McDonald’s la sosirea unui restaurant, pot selecta serviciul de curbside, pot merge pe jos până la zona de ridicare a camionetelor desemnate și își pot ridica comanda acolo unde este gata. 

Anunțul ar putea fi un câștig pentru șoferii de camioane, mulți dintre ei au ajuns la Business Insider spunând că opțiunile lor alimentare dispar în ultimele săptămâni. Și în timp ce multe restaurante s-au transformat doar în take-out, puțini își permit să parcheze camioanele.

Unii șoferi de camioane gătesc în camioane, dar, la fel ca toți americanii, șoferii se străduiesc să găsească magazine bine aprovizionate.

Unele locații unde se opresc pentru a se odihni se închid, deoarece noul coronavirus obligă magazinele și restaurantele la nivel național să se închidă. Pennsylvania a închis toate cele 30 de opriri de odihnă săptămâna trecută, dar apoi a anunțat că va deschide 13 înapoi pentru parcare și toaletele portabile. Michigan, Texas și Nebraska au anunțat, de asemenea, închiderea completă sau parțială a opririlor de odihnă.

Ce piese ascultă obsesiv românii în plină pandemie

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni