• PRO TV
  • Studiul care arată cât a crescut consumul de filme pentru adulți în perioada pandemiei de coronavirus

Studiul care arată cât a crescut consumul de filme pentru adulți în perioada pandemiei de coronavirus

Studiul care arată cât a crescut consumul de filme pentru adulți în perioada pandemiei de coronavirus

În ultimele luni, tot mai multe voci afirmau că site-urile interzise minorilor au avut de câștigat datorită coronavirusului, traficul lor crescând semnificativ.

Până acum, nimeni nu venise cu cifre în această privință, însă reprezentanții PornHub au realizat un material în care prezintă infografice pentru fiecare țară în parte, afirmând că, înainte de pandemia de coronavirus site-ul era accesat zilnic de 120 de milioane de persoane din întreaga lume, iar acum cifrele sunt în creștere.

Potrivit sondajului, traficul total al site-ului a crescut cu 11,6% după ce pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe aproape întreaga planetă. Mai mult decât atât, cei de la PornHub au anunțat că traficul din Italia a crescut cu 57% pe 12 martie, atunci când platforma online a anunțat că le oferă locuitorilor din Cizmă acces gratuity la varianta premium, pentru a nu mai ieși din case. Peste cinci zile și traficul din Franța și din Spania a crescut semnificativ, datorită aceleiași decizii luate de PornHub: acces gratuit la variant premium. Astfel, pe 17 martie traficul din Franța a crescut cu 38,2%, iar cel din Spania cu 61,3%!

Reprezentanții site-ului pentru adulți afirmă că toate țările care sunt în carantină pot urma exemplul țărilor de mai sus, astfel că locuitorii lor pot avea acces gratuit la varianta premium.

Studiul a cuprins și România, ziua cu cele mai multe afișări din ultima lună fiind 13 martie, atunci când traficul din țara noastră a crescut cu 8,9%. Mai mult decât atât, reprezentanții site-ului afirmă că în ultima lună în România au crescut cu 26% căutările cuvintelor „coronavirus” și „corona virus”, față de luna ianuarie, atunci când acești termeni au fost căutați pentru prima data pe PornHub.

Vezi și: #StaiAcasă – Arată că-ți pasă! Ruby

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni