• PRO TV
  • Alexandra Stan, un nou clip video interzis minorilor: „Tot din greșeală l-ai pus?”

Alexandra Stan, un nou clip video interzis minorilor: „Tot din greșeală l-ai pus?”

Alexandra Stan, un nou clip video interzis minorilor: „Tot din greșeală l-ai pus?”

În urmă cu aproximativ trei luni, Alexandra Stan uimea o țară întreagă, după ce pe internet s-a viralizat un filmuleț în care artista dansa goală complet.

Imediat după ce clipul video a făcut înconjurul internetului și a ajuns chiar și pe site-urile pentru adulți, Alexandra Stan a dezvăluit că îi pare rău că acea filmare a ajuns în mediul online și că trebuia să i-o trimită doar iubitului ei, însă a apăsat pe un alt buton și din greșeală a făcut-o publică.

Chiar dacă a afirmat în nenumărate rânduri că a fost doar o greșeală și că scopul ei nu este acela de a se promova prin clipuri interzise minorilor, Alexandra Stan a mai postat din decembrie și până acum fotografii în care apare mai mult goală decât îmbrăcată, în unele fiind chiar topless.

Acum, celebra cântăreață și-a surprins din nou fanii cu un filmuleț pe care l-a postat pe Instagram și în care apare cu un tricou pe ea, dar fără chiloți! Ca și în filmulețul din luna decembrie, Alexandra Stan a fixat un telefon să o filmeze în timp ce dansează.

În primele 10 minute după ce a fost postat, clipul video adunase deja peste 15.000 de vizualizări, mii de like-uri și sute de comentarii, însă cei mai mulți fani o pun la zid pe Alexandra Stan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastantheartist) on

„Urât. Ai fi putut face ceva mai pozitiv pentru perioada prin care trecem, nu să dansesezi jumătate dezbrăcată”, „Serios , chiar așa ai ajuns să faci , nerușinato”, „Exagerezi! De la mine un unfollow. Ești o nesimțită”, „Ăsta tot din greșeală l-ai pus?”, „Alexandra, erai în top și te iubeam foarte mult, acum îmi pare rău, dar ai decăzut foarte mult. Ce trist”, „Piese mai lansăm și noi? Sau punem numai nuduri pe Insta?” și „De data asta nu ai mai postat din greșeală, nu? P.S: Foarte fain tatuajul” sunt doar câteva dintre comentariile negative.

După ce a văzut că este pusă la zid de aproape toată lumea, artista a încercat să-și liniștească fanii, însă deja era prea târziu. „Chiloții mei sunt roz, dar voi nu-i puteți vedea. Nu sunt goală, calmați-vă”, a scris Alexandra Stan în dreptul clipului.

Printre cei care i-au trimis comentarii s-au aflat și Lora, care a scrie „Obraznică. I think I love her”, dar și Criss Blaziny, care a cântat alături de Alexandra Stan. „Era bine dacă era unghiul din spate”, i-a scris acesta, care a primit un răspuns instant de la artistă: „Ce bou ești”.

foto: Instagram Alexandra Stan

Vezi și: #StaiAcasă – Arată că-ți pasă! Ruby

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni