• PRO TV
  • Roxana Ciuhulescu i-a “furat” masina lui Liviu Varciu VIDEO!

Roxana Ciuhulescu i-a “furat” masina lui Liviu Varciu VIDEO!

Roxana Ciuhulescu i-a “furat” masina lui Liviu Varciu VIDEO!

Ultima editie Pro Motor din 2010,l-a avut invitat pe Liviu Varciu care s-a laudat cu cea mai recenta achizitie a sa, un superb Mitsubishi Lancer diesel, de 1,8 l.

Dupa ce o verifica pe Roxana Cihulescu sa se asigure ca nu are tinte pe pantaloni cu care sa-i zgarie masina, Liviu ii da voie prezentatoarei Pro Motor sa se sprijine de masina lui si sa-i ceara toate detaliile despre ea.

Drept razbunare, Roxana Ciuhulescu ii testeaza dargostea pentru masina, lasandu-l fara. Nastrusnica prezentatoare se suie in masina lui Liviu si pleaca din fata lui, insa se intoarce la scurt timp, ca sa nu-l faca pe stapanul bijuteriei pe patru roti sa planga. Drept pedeapsa, Liviu o fugareste pe Roxana Ciuhulescu in jurul masinii.  

Noua sa masina pe care o are de cateva saptamani o inlocuieste pe cea veche, un Volkswagen Passat pe care l-a vandut. Incantat de noua sa partenera de drum, Liviu povesteste ca este sport, consuma putin, ii plac culoarea si eleganta sa si faptul ca ii ofera tot confortul pe care si-l doreste.

De-a lungul timpului, Liviu a condus Mercedes, BMW si Audi, asa ca spune ca stie sa aprecieze o masina buna cum este aceasta pe care o conduce acum.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni