• PRO TV
  • Gestul admirabil făcut de Adelina Pestrițu în plină epidemie de coronvirus. Ce sumă a donat pentru un spital de copii

Gestul admirabil făcut de Adelina Pestrițu în plină epidemie de coronvirus. Ce sumă a donat pentru un spital de copii

Gestul admirabil făcut de Adelina Pestrițu în plină epidemie de coronvirus. Ce sumă a donat pentru un spital de copii

Adelina Pestrițu se numără printre vedetele care s-au implicat în lupta împotriva epidemiei de coronavirus. Vedeta a donat suma de 19.000 de lei către un spital de copii.

Adelina Pestrițu a făcut un gest cu adevărat dem de apreciat. Vedeta a donat suma de 19.000 de lei către Asociația Sonia Maria, o asociație care vine în sprijinul copiilor ce suferă de hipoacuzie sau malformații cardiace și derulează proiecte pentru integrarea acestora în orice mediu. 

Anunțul cu privire la donație a fost făcut de către Adelina pe contul oficial de Instagram recent. Potrivit acesteia, suma pe care a donat-o, provine în urma unui proces pe care  l-a câștigat și în urma căruia a primit daune în valoare de 19.000 de lei. 

 Dumnezeu lucrează prin oameni. Nu este prima dată când cred sau spun asta. De ce? Vreau să va povestesc. În urmă unui proces pe care l-am câștigat, instanța a decis că trebuie să mi se plătească daune în valoare de 19.000 RON, iar astăzi am intrat în posesia acestei sume. Pentru mine nu este important să mai vorbesc despre subiectul acestui proces și nici despre persoană care a fost obligată în instanța să-mi plătească această suma. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on

Motivul acestei postări este bucuria că banii se transformă într-o donație pe care am și făcut-o (în urmă cu 5 min) Asociației Sonia Maria, care va cumpără echipamente de protecție pentru personalul medical de la INSMC, singurul spital de copii care primește și patologii respiratorii, deschis pentru urgențe pediatrice.

Scopul acestui proces nu a fost să mă îmbogățesc, că urmare, banii nu vor zăbovi la mine în cont și vor fi folosiți pentru achiziționarea acestor echipamentelor de protecție vitale pentru personalul de la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului, din București.

Iată că suferință mea s-a transformat în bucurie și deși cândva m-am întrebat de ce mi se întâmplă mie asta, astăzi mi-am dat răspunsul singură. Pentru că niște oameni să fie ajutați să muncească că să aibă grijă de copiii bolnavi care au nevoie de îngrijire în acest spital. Multă sănătate și iubire tuturor,  a scris Adelina Pestrițu la descrierea fotografiei. 

Sura foto: Instagram 

Vezi și: Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 1 


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni