• PRO TV
  • Daria Jane își spune emoționanta poveste în episodul 2 din Viața bate vlogul. "Am fost împinsă în fața unui tramvai"

Daria Jane își spune emoționanta poveste în episodul 2 din Viața bate vlogul. "Am fost împinsă în fața unui tramvai"

Daria Jane își spune emoționanta poveste în episodul 2 din Viața bate vlogul. "Am fost împinsă în fața unui tramvai"

Serialul fenomen Viața bate vlogul revine săptămâna asta cu o poveste tulburătoare. Vloggerul Daria Jane își deschide sufletul în fața publicului și vorbește despre disforia de gen, o afecțiune care i-a măcinat viața timp de 18 ani. 

Pentru mulți dintre români comunitatea LGBT este total inexistentă, nu sunt toleranți și nu vor să aducă o schimbare în societatea în care trăim, deși suntem în anul 2020. Însă puțini sunt conștienți de răul pe care îl aduc persoanelor care au o altă orientare sexuală, sau a celor care se simt captivi în propriul corp. 

Pe modelul românesc în care mai bine îndoctrinam decât să educăm, lipsa unei educații sexuale în școli ne afectează, iar experiența Dariei este încă un exemplu care ne arată căt de în urmă suntem. 

O societate care pretinde a se alinia celor occidentale, dar în care discuțiile despre sex sau homosexualitate rămân tabu.

Vezi episodul aici:

Vloggarul Daria Jane a ales să își spună povestea în episodul 2 din Viața Bate Vlogul. O poveste care te va emoționa, te va face să înțelegi cât rău poți face unui om pe care nu-l cunoști, doar pentru că este "diferit". 

"Am ieșit din școală, unde eram absolut mereu filmată... erau toți elevii cu telefoanele pe mine, doar pentru că trec eu. Așteptam tramvaiul, iar când a venit m-au împins în fața lui. Mai erau câțiva centrimenti și m-ar fi lovit. Oamenii din stație au reușit să-i prindă pe elevii care au făcut asta și i-au întrebat: «De ce ați făcut asta?», iar răspunsul lor a fost «El nu este om, este băiat-fată»." a declarat vloggarul.


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni