• PRO TV
  • Neti Sandu dezvaluie ce iti rezerva astrele in 2011!

Neti Sandu dezvaluie ce iti rezerva astrele in 2011!

Neti Sandu dezvaluie ce iti rezerva astrele in 2011!

“Un an mai bun din punct de vedere financiar pentru toata lumea“, aceasta este principala previziune pe care Neti Sandu a facut-o la Happy Hour pentru 2011. Pentru ca "Jupiter este in Berbec” si planetele se aliniaza favorabil finantelor noastre, fiecare va avea prilejul sa castige mai multi bani.

Pentru fiecare zodie in parte, acestea sunt previziunile facute de astrologul Neti Sandu:

Berbec

Nativii sunt in general cunoscuti ca si deschizatori de drumuri, iar acest an le va fi favorabil din acest punct de vedere. Ei vor avea ocazia sa inceapa ceva nou, iar in iunie vor ajunge chiar zodia vedeta, cu succes pe toate planurile. Din punct de vedere financiar o vor duce bine tot anul, mai ales in partea a doua, dar vor fi nevoiti sa lucreze mai mult la relatia parteneriala.

Taur
Cei nascuti sub semnul Taurului ar trebui sa aiba mai multa grija la sanatate. Ei vor avea mult de lucru la serviciu, unde vor invata sa comunice mai bine si  sa aiba mai multa rabdare din fericire partea a doua a anului va fi mai buna ca prima.

Gemeni

Nativii vor continua cu succes si anul 2011 tot ce au inceput bun in 2010, pe plan sentimental, vor invata “lectia iubirii”.

Rac
Pentru “Raci”, 2011 este un an bun pe plan profesional, vor avea sansa unei promovari in cariera.

Leu
Pe plan sentimental o vor duce mult mai bine ca in 2010, partea profesionala este si ea favorizata si pentru nativi se preconizeaza o posibila o promovare.

Fecioara

Nativii vor invata sa gestioneze mai bine banii isi vor rezolva problemele birocratice ramase nesolutionate (tot ce e legat de acte pentru casa, divort, partaj etc), iar daca pana acum au avut trei ani de blocaje, in anul 2011 se pot considera “deblocati” si vor evolua pe multe planuri.

Balanta
Din punct de vedere sentimental vor sta mai bine ca in 2010, iar in a doua parte a anului vor avea parte de realizari in plan financiar.

Scorpion

Cea mai norocoasa  zodie in 2010, insa si in 2011  vor sta bine in plan profesional, financiar si vor avea parte de reusite profesionale. In prima parte a anului vor afla, in urma unor analize medicale este posibil sa afle cum stau cu sanatatea.

Sagetator

Pentru Sagetator ar trebui sa fie mai bine din punct de vedere sentimental si daca isi doresc copii au toate sansele de reusita. La serviciu va fi mai bine: mai mult de lucru si poate mai multi bani.

Capricorn

Pe nativii acestei zodii ii asteapta o perioada de mari metamorfoze pe plan sentimental si in sfera imobiliara.

Varsator

Ei stau bine la capitolul comunicare si vor avea o perioada favorabila pentru studii. Varsatorii se vor bucura si de noutati in viata de familie.

Pesti

Nativii acestei zodii vor avea parte de un an bun din punct de vedere financiar in prima jumatate si in a doua parte vor calatori mai mult si vor avea grija de familie. Din fericire va fi un an avantajos.

Intra pe www.happyhour.ro si asculta ce a spus Neti despre anul 2011!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni