• PRO TV
  • Regele Thailandei a ieșit din carantină pentru a merge la o petrecere

Regele Thailandei a ieșit din carantină pentru a merge la o petrecere

Regele Thailandei a ieșit din carantină pentru a merge la o petrecere

Recent, regele Thailandei a încălcat regulile carantinei pentru a merge la o petrecere, la 20.000 de kilometri depărtare.

Regele Maha Vajiralongkorn (67 de ani), care s-a autoizolat într-un hotel de lux din Bavaria, alături de 20 de amante, a făcut ceva și mai scandalos săptămâna trecută.

Citește și: Coronavirus | Regele Thailandei s-a izolat cu 20 de concubine într-un hotel din Germania

Acesta a călătorit 20.000 de kilometri pentru o petrecere în Bangkok înainte de a zbura înapoi în hotelul din Germania, unde s-a izolat. Monarhul, cunoscut și drept Regele Rama al X-lea, s-a oprit mai întâi, în Zurich, Elveția, pentru a o lua pe una dintre soțiile sale, Regina Suthida, care s-a autoizolat acolo, apoi la întoarcere, a făcut aceeași manevră.

Regele s-a întors apoi la haremul său, la Grand Hotel Sonnenbichl, dintr-o stațiune montană din Bavaria. 

Acesta a încălcat regulile carantinei pentru a sărbători Ziua Chakra - o sărbătoare națională anuală care marchează nașterea dinastiei regale. Regele s-a întâlnit în Bangkok cu premierul Prayut Chan-ocha și șeful armatei, înainte de a participa la un banchet luxos.

Controversatul rege este criticat pentru stilul său opulent de viață și pentru că a ales să se izoleze în Germania și nu în propria țară. Acesta a fost încoronat anul trecut, la trei după moartea tatălui, în cadrul unei ceremonii care a costat 25 milioane de lire sterline. 

Foto: Getty


MAI îi dă replica lui Smiley - Trending Review cu Daragiu - Episodul 25 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni