• PRO TV
  • Laura Cosoi a fost Mos Craciun pentru finul ei FOTO!

Laura Cosoi a fost Mos Craciun pentru finul ei FOTO!

<span>Laura Cosoi a fost Mos Craciun pentru finul ei FOTO!
	</span>

Laura Cosoi s-a pregatit temeinic pentru aceste Sarbatori si a inceput din timp sa pregateasca si sa daruiasca tot felul de cadouri. Primii pe lista au fost chiar bunicii ei de la Brasov, carora vedeta ProTV le-a facut o surpriza uriasa.

“Era ziua bunicii mele, aniversau si 54 de ani de casnicie asa ca nu am mai stat pe ganduri, m-am urcat in masina si in doua ore am ajuns la ei. Am cumparat un brad, un tort si muuulte cadouri si le-am batut la usa. Ce surpriza!!! Cata bucurie! Bunica mea m-a rasplatit cu un set de globuri vintage, cu care mi-am impodobit si eu bradul” a povestit Laura.

Zilele trecute vedeta ProTV a jucat din nou rolul de Mos Craciun de aceasta data pentru finul ei, baietelul celei mai bune prietene din copilarie pe care Laura l-a botezat in luna septembrie.

“Este primul Craciun al lui Albert, care are sase luni. Am fost la el sa-l colind si am desfacut impreuna cadourile, asezati in jurul bradului”, a povestit vedeta ProTV. Laura i-a pregatit finului ei o multime de cadouri de la hainute, jucarii pana la cadouri personalizate, create special pentru el. “I-am daruit o carte in care a fost scrisa povestea lui: cum a stat el in burtica, cine l-a vizitat pe parcursul primelor luni de viata, unde a avut loc botezul si de cine a fost botezat. Albert este un copil minunat si ma bucur ca pot face parte din viata lui si a parintilor lui”
,a mai povestit ea.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni