• PRO TV
  • Celebritățile își donează timpul celor care stau acasă de Paște, în primul maraton de live-uri organizat pe pagina AVON

Celebritățile își donează timpul celor care stau acasă de Paște, în primul maraton de live-uri organizat pe pagina AVON

Celebritățile își donează timpul celor care stau acasă de Paște, în primul maraton de live-uri organizat pe pagina AVON

Din dorința de a ține companie celor care #stauacasă singuri de Paște, AVON România anunță primul maraton de live-uri non-stop, timp de 12h, la care s-au alăturat 19 personalități din showbizz și online, care își vor dona o parte din timpul lor pentru a le oferi o zi specială. 

Maratonul de live-uri video are loc duminică, 19 aprilie, în ziua de Paște, începând cu ora 09.00 și până la 22.00, pe pagina de Facebook AVON Space - care devine astfel locul de întâlnire al tuturor celor care vor să nu fie singuri și vin aici să petreacă de la distanță, dar împreună, primul #PașteAltfel.
 
Printre celebritățile care s-au alăturat în mod voluntar inițiativei se numără: Alina Ceușan, Monica Bîrlădeanu, Alexia Eram, Andreea Remețan, Valentin Luca – bartender finalist la Românii au Talent, dar și specialiști AVON precum dr. Ioana Simian, medic dermatolog, Roxana Minea, make-up artist, George Cozma, hairstylist și Bianca Brighilă, nutriționist și life coach.
 
Aceștia s-au pregătit cu activități prin care să distreze, să relaxeze sau să ajute la dezvoltarea personală - de la sesiuni de gătit sau pregătit cocktail-uri, make-up și hairstyling, sport, meditație și terapie prin desen și până la sfaturi despre îngrijirea corectă a pielii.  
 
Într-o perioadă în care este nevoie de solidaritate, AVON și cei 19 voluntari vin să fie alături de cei care sunt nevoiți ca, din cauza distanțării sociale, să își petreacă Sărbătorile singuri.

Când facem bine, ne facem bine!

Vezi și: #PoartăMască - Cum îţi poţi face mască de protecție acasă

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni