• PRO TV
  • Misterioasa viață a soției lui Kim Jong Un, Ri Sol Ju, care dispare frecvent din lumina reflectoarelor

Misterioasa viață a soției lui Kim Jong Un, Ri Sol Ju, care dispare frecvent din lumina reflectoarelor

Misterioasa viață a soției lui Kim Jong Un, Ri Sol Ju, care dispare frecvent din lumina reflectoarelor

Liderul nord-coreean este, la ora actuală, ”grav bolnav”, conform publicațiilor occidentale, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la inimă.  

Soția acestuia, Ri Sol Ju, rămâne un personaj misterios și atrăgător din familia Kim, fiind de ani de zile subiectul a nenumărate speculații .

Aceasta a fost prima dată identificată drept soția lui Kim în 2012 - dar de atunci, foarte puține detalii despre viața ei au apărut în presă.

Despre aceasta se spune că are 29 de ani și este mama a trei copii, conform serviciilor secrete din Coreea de Sud. Această informația nu a fost niciodată confirmată de oficialităților nord-coreene. 

Ri nu apare în public foarte des.  Aceasta e văzut, de obicei, când Kim sărbătorește lansări-test de rachete, și întotdeauna este fotografiată zâmbind politicos și purtând rochii pastel. 

Se pare că aceasta s-a născut într-o familie de intelectuali - tatăl ei a fost profesor, iar mama - medic, dar altceva nu prea se mai știe despre viața ei, în afară de faptul că este soția celui mai notoriu dictator în viață al lumii. Tot conform serviciilor secrete din Coreea de Sud, aceasta ar fi studiat canto, a cântat într-o orchestră și a vizitat Coreea de Sud ca membră a echipei de majorete a Coreei de Nord.

Nu se știe exact nici când Kim și Ri s-au căsătorit. Unele rapoarte spun că este vorba de anul 2009 și că Ri a născut primul lor copil anul următor, în timp ce alții spun că aceștia și-au jurat credință veșnică în 2010.

Ri este cunoscută pentru apetitul ei pentru moda occidentală - aceasta a fost surprinsă cu genți scumpe semnate de designeri precum Dior sau Chanel. 

Despre Ri, fanii de pe social media din China au scris pe Weibo că este ”frumoasă și împăciuitore” și ”o prezență puternică”.

În aprilie 2017, Ri a dispărut din lumina reflectoarelor pentru câteva luni, stârnind tot felul de speculații despre starea ei sănătate. În august, serviciile secrete sud-coreene au raportat faptul că aceasta a născut. Se pare că, acum, Ri și Kim au trei copii, iar fostul star NBA Dennis Rodman, renumit pentru controversata prietenie cu dictatorul, a declarat că l-a cunoscut pe cel de-al doilea copil al cuplului, o fetiță pe nume Ju Ae. 

Foto: Profimediaimages.ro

Viața bate vlogul - sez. 2, episodul 12: Daragiu, salvat de un cățel

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni