• PRO TV
  • Cristina Almășan își spune povestea în Viața Bate Vlogul 2! "Au încercat să mă scoată din țară cu orice preț"

Cristina Almășan își spune povestea în Viața Bate Vlogul 2! "Au încercat să mă scoată din țară cu orice preț"

Cristina Almășan își spune povestea în Viața Bate Vlogul 2! "Au încercat să mă scoată din țară cu orice preț"

Cristina Almășan și-a deschis sufletul în fața oamenilor în episodul 5 din Viața Bate Vlogul 2! Ce poveste mai puțin știută de public are vloggerul. 

Atunci când lucrezi în entertainment, fie că ești vlogger sau orice altceva în această sferă, lumea are tendința de a te percepe "Un invincibil", o viață perfectă și un job dorit de toți adolescenții. 

Ei bine, câteodată lucrurile nu stau chiar așa, și uneori ne dăm seama că viața bate vlogul.

Într-un episod cu adevărat emoționant, vloggerul Cristina Almășan ne-a povestit prin tot ce a fost nevoită să treacă în copilărie alături de bunica sa:

"Întâmplarea a făcut ca atunci când aveam 5 ani părinții mei să plece din țară pentru un trai mai bun, pe o perioadă de 6 luni de zile în Statele Unite ale Americii. În tot acest timp eu am locuit cu bunica mea și nu am simțit atât de tare lipsa lor, pentru că au fost plecați pe o perioadă scurtă de timp. 

Când urma să împlinesc 10 ani... au plecat din nou părinții mei, pentru o perioadă de 3 ani și jumătate. Am rămas singură, pentru că de data asta l-au luat și pe fratele meu cu ei. 

În toată perioada asta, ai mei au încercat să mă ducă în SUA prin toate metodele posibile, legale și mai puține legale. Am încercat să-mi iau viza de 5 ori, m-au refuzat mereu

Au vrut să mă trimită prin Mexic" 

Vezi întreaga poveste, aici:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni