• PRO TV
  • Veteranul care a strâns 33 de milioane € pentru medici, asaltat cu felicitări pentru ziua sa de naștere

Veteranul care a strâns 33 de milioane € pentru medici, asaltat cu felicitări pentru ziua sa de naștere

Veteranul care a strâns 33 de milioane € pentru medici, asaltat cu felicitări pentru ziua sa de naștere

Peste 120.000 de felicitări aniversare au sosit pe adresa lui Tom Moore, până la începutul acestei săptămâni. Epistolele cu mesajele de felicitare au fost depozitate în sala de evenimente a unei școli din Bedfordshire, Marea Britanie.

Căpitanul Tom Moore a inspirat o țară întreagă cu gestul său, iar acum este răsplătit pe măsură în ajunul aniversării a 100 de ani de viață. Bătrânul, care va împlini un veac la 30 aprilie 2020, a primit în cutia poștală peste 120.000 de felicitări cu urări de La mulți ani și viață lungă.

Scrisorile au fost atât de numeoase încât au fost depozitate în sala de banchet a școlii Bedford din Bedfordshire, Marea Britanie. Imaginile vorbesc de la sine despre dimensiunea recunoștinței oamenilor.

Profimediaimages.ro

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Veteranul a ajuns în lumina reflectoarelor după ce, la începutul lunii aprilie, și-a propus să strângă 1.000 de lire (1.150 de euro) pentru sistemul medical din Regat.

Pentru a reuși asta, a anunțat că e dispus să dea 100 de ture în jurul grădinii sale, pe jos, deși vârsta înaintată îi permitea să se deplaseze doar cu ajutorul unui cadru metalic.

 A început cu 10 ture și i-a anunțat pe oameni că va realiza această performanță în fiecare zi până când își va atinge scopul. Însă, britanicii au văzut ceva mult mai mare în gestul său și au donat masiv pe un site specializat în campanii umanitare.

Până acum, veteranul a strâns 33,5 de milioane de euro (29,2 milioane de lire sterline), iar donațiile nu s-au oprit.

Autoritățile britanice l-au delcarat deja erou, iar localnicii i-au trimis acasă mii de cadouri, constând în flori și ciocolată.

Când facem bine, #nefacembine.

Fotografii: Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Câștigătoarea MasterChef te învață o rețetă simplă, dar cu un rezultat delicios. Când facem bine, #NeFacemBine

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni