• PRO TV
  • Gigi Becali construiește o biserică și pe timp de pandemie! Ce spune despre lăcașul de cult

Gigi Becali construiește o biserică și pe timp de pandemie! Ce spune despre lăcașul de cult

Gigi Becali construiește o biserică și pe timp de pandemie! Ce spune despre lăcașul de cult

Deși e o perioadă complicată, Gigi Becali își continuă mare parte din planurile pe care le avea înainte de pandemie și, la fel ca întotdeauna, se lasă ghidat și de credința sa. 

Tocmai de aceea continuă să finanțeze contrucția unei biserici în zona Pipera, din capitală.  În apropierea acesteia, Becali ridică și o clădire de birouri. 

Pentru prosport, Becali a declarat: 

„Este un proiect la care m-am gândit înainte de meciul cu Galatasaray. I-am făgăduit lui Dumnezeu încă de atunci că, dacă noi îi vom elimina pe turci, eu voi face o biserică.(…) 

Muncitorii de la mine au acolo tot ce le trebuie. Acolo dorm, acolo mănâncă, deoarece au mult de muncă. (…)Dacă ar fi după mine, eu aș construi în România cât mai multe biserici, case și spitale, dar fac și eu ce pot."

Meciul la care Becali face referire este unul din 2008, jucat de FCSB și Galatasaray. Atunci, FCSBa reuşit să elimine echipa din Turcia și să se califice mai departe în UEFA Champions League.


 

În timpul pandemiei, Gigi Becali s-a implicat mult în a ajuta medicii și spitalele cu bani, aparatură, măști de protecție și mâncare. Mai mult, pentru clinica lui, a cumpărat 2.000 de teste pentru coronavirus.

#StaiAcasa-Pe Pro Tv Plus puteți vedea "Viața bate vlogul"FOTO: AGERPRES/PROFIMEDIA 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni