• PRO TV
  • Kim Jong-un este în viață! Unde a fost fotografiat cel mai recent

Kim Jong-un este în viață! Unde a fost fotografiat cel mai recent

Kim Jong-un este în viață! Unde a fost fotografiat cel mai recent

De mai multe săptămâni, liderul nord-coreean a dispărut din fața publicului larg, despre Kim Jong-un existând informații potrivit cărora ar fi murit.

Dictatorul de la Phenian a suferit o operație pe cord, iar apoi nimeni nu l-a mai văzut, cele mai multe voci afirmând că operația nu a reușit și Kim Jong-un a murit. În ciuda acestor informații care s-au răspândit rapid pe întreg globul, există voci care afirmă că liderul nord-coreean este viu, însă are mari probleme de sănătate, astfel că nu va mai fi văzut în public o vreme îndelungată.

Potrivit agenției de stat din Coreea de Nord, Kim Jong-un a fost văzut pentru ultima dată în public pe 12 aprilie 2020, atunci când dictatorul a participat la o şedinţă a Comitetului Central, s-a întâlnit cu mai mulți membri din aviaţia militară şi a luat parte la unele exerciţii ale piloţilor.

Mai mult decât atât, în ultimele zile, agenția de stat din Coreea de Nord a postat pe site-ul oficial mai multe mesaje care i-ar aparține lui Kim Jong-un și care le sunt adresate unor lideri mondiali, precum șefii de stat din cuba și din Africa de Sud.

Pe lângă presa din Coreea de Nord, care prin aceste știri vrea să demonstreze că dictatorul este în viață, și jurnaliștii din Marea Britanie notează că liderul Kim Jong-un este viu.

Potrivit celor de la The Sun, un fost diplomat din Coreea de Nord, Thae Yong-ho, care acum se află în Coreea de Sud, a dezvăluit că dispariția din spațiul public a lui Kim Jong-un demonstrează că acesta este bolnav, nu că el ar fi murit.

„Nu sunt sigur că a suferit o intervenție pe cord și că operația nu a reușit, însă un lucru este clar: Kim Jong-un nu se poate ridica din pat și nu poate merge”, a afirmat Thae Yong-ho, care nu a putut spune de unde are această informație, însă a completat: „Singurele persoane care pot spune oficial ce a pățit Kim Jong-un sunt soția lui, sora lui sau alte persoane care îi sunt apropiate. Zvonurile potrivit cărora ar fi suferit o intervenție chirurgicală sau că s-ar afla într-o locație secretă nu cred că sunt reale”.

foto: Profimedia Images; KCNA

Vezi și: Adevărata poveste a videoclipului groparilor ghanezi care dansează cu sicriul. Mulți oameni plătesc bani grei pentru asta

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni