• PRO TV
  • “Și în pijamale cred că ești la fel de sexy!” Andra, în trei ipostaze sexy, care au aprins imaginația fanilor

“Și în pijamale cred că ești la fel de sexy!” Andra, în trei ipostaze sexy, care au aprins imaginația fanilor

“Și în pijamale cred că ești la fel de sexy!” Andra, în trei ipostaze sexy, care au aprins imaginația fanilor

Andra a făcut furori în acest sezon al “Romanii au talent” cu ținutele sale și a făcut un colaj pe Instagram cu trei outfituri care i-au pus perfect în valoare silueta.

“Liceană, pasională sau cat-woman - vouă ce stil vă place cel mai mult? Mie îmi plac toate, depinde de moment!”, a scris Andra, iar fanii s-au grăbit să îi răspundă. Le-a fost greu să aleagă, dar foarte mulți au mers pe varianta Cat Woman:)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Liceană, pasională sau cat-woman ???? - vouă ce stil vă place cel mai mult? Mie îmi plac toate, depinde de moment! #romaniiautalent #unzeceperfect

O postare distribuită de Andra (@andra) pe

Jurata de la Românii au talent le-a dat o … temă grea fanilor, însă răspunsurile au fost delicioase. “ Dacă ar arata așa toate liceenele, ce profesor ar mai avea chef de predat? :)  Și în pijamale cred că ești la fel de sexy!”, i-a scris un fan.

“Îți stă bine îmbrăcată oricum, machiată oricum, coafată oricum! Pentru mine tu ești cea mai frumoasă femeie din lume. Fiecare aparție mă uimește de fiecare data”, i-a mai scris o admiratoare. “În toate cele 3 stiluri ești minunată și inegalabilă”, este concluzia altei fane.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni