• PRO TV
  • Pariu riscant cu propria viață. Viorel Cataramă s-a expus intenționat infecției cu coronavirus

Pariu riscant cu propria viață. Viorel Cataramă s-a expus intenționat infecției cu coronavirus

Pariu riscant cu propria viață. Viorel Cataramă s-a expus intenționat infecției cu coronavirus

A promis că o va face și a făcut-o. Soțul Adinei Alberts, politicianul Viorel Cataramă, a încălcat regulile de distanțare fizică și s-a îmbrățișat cu mai mulți oameni din județul Ialomița.

UPDATE: Vineri, Viorel Cataramă s-a ales cu dosar penal în urma acestui gest, dosar deschis de procurorii Parchetului Judecătoriei Urziceni. 

„Nu este niciun motiv pentru deschiderea unui dosar penal. Nu am încălcat nicio lege și am făcut acest lucru pentru a demonstra că măsurile luate de autorități sunt incorecte. Gestul meu este gestul unui patriot care este dispus să-și dea viața pentru țara lui
”, a spus Cataramă pentru Mediafax.

Gestul lui Cataramă vine la câteva zile după ce acesta anunțase public că vrea să se infecteze voluntar cu coronavirus pentru a demonstra că boala nu prezintă niciun risc. Liberalul consideră că autoritățile române fac „din țânțar armăsar” și pun în pericol economia românească.

Am fost în localitatea Bărbulești din județul Ialomița, unde sunt peste 70 de cazuri de coronavirus; m-am îmbrățișat cu mai mulți cetățeni de etnie romă, am socializat, după care m-am izolat acasă.

Am ferma convingere că nu voi păți nimic și voi putea demonstra că falimentarea României și suprimarea drepturilor și libertăților noastre fundamentale a fost o mare eroare, iar cei vinovați vor trebui să răspundă mai devreme sau mai târziu!”, a scris Cataramă pe rețelele sociale.

În ciuda gestului său, Cataramă nu poate fi sigur de infectare, având în vedere că nu știe dacă printre persoanele pe care le-a strâns în brațe au fost și oameni infectați cu coronavirus.

Cert este că politicianul este singur la domiciliu, după ce soția lui, esteticiana Adina Alberts a decis să plece de acasă, împreună cu fiica lor.

FOTO: Dr. Adina Alberts Facebook

Viorel Cataramă a ales să privească pandemia de SARS-CoV-2 ca o amenințare asupra economiei. Și vrea să dovedească tuturor că are dreptate supunându-se unui experiment riscant.

Așa că drumurile noastre se despart pentru o perioadă. Știu că ne va fi foarte greu, dar nu pot trece peste menirea mea de medic, de mamă și de fiică. O perioadă mă voi muta de acasă, împreună cu fetița noastră, astfel încât să nu ne expunem acestui virus”, a spus Adina Alberts pe Facebook. 

Fotografii: Agerpres/Adina Alberts Facebook

Vezi și VIDEO: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 7: ”Comuniștii ne-au luat tot! Din palat ne-am mutat în cort”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni