• PRO TV
  • MIRA a lansat "O privire", un scurt metraj ce are la bază o poveste de dragoste

MIRA a lansat "O privire", un scurt metraj ce are la bază o poveste de dragoste

MIRA a lansat "O privire", un scurt metraj ce are la bază o poveste de dragoste

MIRA a lansat „O privire”, a treia piesă ce se va regăsi pe primul album din carieră al artistei. 

Videoclipul, filmat ca un scurt metraj, prezintă povestea a doi oameni care luptă pentru iubirea lor, indiferent de cât de mult încearcă destinul sau situațiile neprevăzute să îi despartă și se întorc mereu unul către celălalt, atunci când privirile li se intersectează.

Artista joacă rolul unei femei care este dispusă să riște tot pentru cel iubit, iar piesa subliniază prin versuri cât de intensă poate fi iubirea.

Protagonistă în propriul scurt metraj regizat de Kobzon, MIRA mărturiseşte: „Sunt tare fericită să împart cea de-a treia piesă de pe album, o altă experiență de viață trăită. Vă prezint o poveste dintre doi oameni care au luat-o pe drumuri separate, dar care par să nu treacă niciodată peste ce au trăit împreună. Se întorc unul către celalalt ori de câte ori privirile li se intersectează. Alexandru Pelin și Florian Rus sunt cei care m-au ajutat să pun în versuri această poveste, iar regizorul Kobzon este cel care a făcut ca acest clip să arate ca un scurt metraj.”

O coproducție Cat Music și Golden Boy Society, single-ul este compus de către artistă alături de Alexandru Pelin, Florian Rus și Maria Voiculescu, iar de producție s-au ocupat Radu Pârvulescu și Alex Pelin.

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 7: ”Comuniștii ne-au luat tot! Din palat ne-am mutat în cort”


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni