• PRO TV
  • Fuego a acceptat o nouă provocare: artistul are emisiune la radio

Fuego a acceptat o nouă provocare: artistul are emisiune la radio

Fuego a acceptat o nouă provocare: artistul are emisiune la radio

Este unul dintre cei mai iubiți artiști din România, toate concertele lui se desfășoară cu casa închisă, iar acum Fuego a acceptat o nouă provocare.

După cum a scris chiar el pe Facebook, Fuego are acum o emisiune la radio, care a debutat pe 11 mai și care este difuzată zilnic, de luni până vinery.

„Universul meu merge… pe frecvențe radio. Astfel, în fiecare zi, de luni până vineri, din 11 mai, vă aștept la Național FM, în Gramofon, o emisiune cu totul specială. Am acceptat provocarea, deși nu va fi simplu, dar vreau să vă port într-o lume a muzicii ușoare românești, cu lucruri interesante, povești despre viață, interviuri, prieteni și liniște. Gramofonul meu e un pariu, cu mine și cu voi, un loc în care n-avem reguli, n-avem interese și nici nu ne pasă de curente și preferințe. Eu n-am rețete despre cum să ne trăim viața, n-am nici măcar sfaturi și nici adevărul absolut nu-l dețin. Mereu m-am ferit de asta! Nu știu dacă-i cazul să-mi fac eu reclamă, dar provocarea aceasta vine acum ca o mănușă, mai ales că programul va fi unul în care relaxarea și veselia vor fi la ele acasă, ieri și azi vor deveni una și împreună vom merge, cu teme speciale, prin mai multe capitole ale vieții. Emisiunea va fi de luni până vineri, de la ora 19.00”, a spus Fuego.

foto: Agerpres

Vezi și: Facem Level – episodul 1: Vloggerul Max, trucuri și strategii pentru jucătorii de Fortnite

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni