• PRO TV
  • Fuego, declarații în exclusivitate: "Statul acesta în casă, responsabil de altfel, trebuie să ne trezească la realitate"

Fuego, declarații în exclusivitate: "Statul acesta în casă, responsabil de altfel, trebuie să ne trezească la realitate"

Fuego, declarații în exclusivitate: "Statul acesta în casă, responsabil de altfel, trebuie să ne trezească la realitate"

Fuego, unul dintre cei mai populari artiști de la noi, a vorbit în exclusivitate pentru protv.ro despre activitățile pe care le face de când se află la izlore.

Acesta mărturisește că nu e perioadă ușoară pentru breasla muzicală și crede că trebuie să fim cu toții uniți ca să putem trece peste toate greutățile perioadei. Mai mult, el încearcă să aline sufletele publicului prin tot felul de inițiative speciale în online. 

Spre exemplu, Fuego a lansat pe canalul său oficial de Youtube o rubrică nouă intitulată "Drag de poezie". Artistul recită poemele unor poeți români contemporani.
 

Citește și: Țările care se pregătesc să iasă din carantină: ce state au planuri concrete să revină la normalitate

Pictează noi tablouri și, pe lângă asta,pregătește piese noi, intră în direct cu fanii, face recomandări de folosire a timpului liber, le transmite mesaje de încurajare, motivaționale și trage un semnal de alarmă pentru noi toți referitor la faptul că trebuie să fim mai umani, mai lipsiți de răutăți. 

"Nu știu cât de simplu va fi după. Pentru toți va fi complicat, dar noi, artiștii, avem mult de suferit. Nu-i neapărat cazul meu și nici nu vreau să fac o dramă, dar sunt actori, cântăreți, instrumentiști care sunt plătiți din colaborări directe și nu au nici un fel de eveniment acum. Suntem artiști independenți mulți, realizându-ne singuri, pe propriile puteri, ceea ce facem și avem taxe de plătit la stat, rate, angajați. Sper să fim uniți și să depășim cu bine. Dar consider că e nevoie ca fiecare să pună umărul".


"Statul acesta în casă, responsabil de altfel, trebuie să ne trezească la realitate. Să ne aducă cu picioarele pe pământ. Să ne dăm seama că avem multe de schimbat la noi și la ce e în jur. Să ne dăm seama că trebuie să susținem România și că singura șansă este în artă. Da, arta ne mai poate salva. Ne poate hrăni sufletul, mintea, ne poate face mai umani și ne poate face să evoluăm pe multe planuri! Și trebuie să încurajăm arta românească, să meargă mai departe, iar după ce trece perioada și ne revenim să sprijinim producătorii români, să ne iubim valorile autohtone, să sprijinim turismul, restaurantele românești, marketurile românești, muzica noastră și artiștii din toate genurile, să mergem la teatru, la operă, la muzeu. Să fim alături de România, din drag de ea". 

"Oricum, eu sunt optimist și așa îi sfătuiesc pe toți să fie! Dacă avem grijă de noi și suntem sănătoși, ne putem regenera. Lăsăm gândurile la o parte, cele triste, stresul, problemele și ne punem un zâmbet pe buze, chiar și așa, în pijamale, gătind sau făcând curățenie. Optimismul a salvat mereu românul și l-a făcut mai plin de energie și de viață", a declarat artistul.

Vezi și: Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 2: Daria Jane, transformarea 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni