• Emisiuni
  • Brigada Nimic
  • Andrei Mateiu, detalii exclusive din culisele serialului Brigada Nimic de la PRO TV: „Nu e deloc ceea ce pare”

Andrei Mateiu, detalii exclusive din culisele serialului Brigada Nimic de la PRO TV: „Nu e deloc ceea ce pare”

Andrei Mateiu, detalii exclusive din culisele serialului Brigada Nimic de la PRO TV: „Nu e deloc ceea ce pare”

„Brigada Nimic”, cea mai nouă comedie de la PRO TV, le garantează telespectatorilor umor cât cuprinde, situații memorabile și povești cum nu s-au mai văzut sau auzit! Unul dintre marii actori care vor juca în producția fenomen este nimeni altul decât Andrei Mateiu.

Cei de acasă vor recunoaște autenticitatea personajelor și vor descoperi întâlnirile hilare dintre mafioți, gospodine, falși guru, dealeri de droguri, pensionari, politicieni corupți, colecționari de artă, escorte de înaltă clasă, investitori imobiliari și legile confuze, care încă reușesc să facă dreptate.

În primul rând, felicitări pentru rolul obținut în Brigada Nimic! Ce ne poți spune despre acest nou proiect?

Mulțumesc! E un proiect care era necesar să apară. E o comedie de situație cu un scenariu smart și cu actori talentați, iar aici nu mă refer la mine. 

Cum este să te întorci în sânul familiei PRO TV? Știm că ai mai făcut parte din acest trust cu ocazia rolului jucat în Atletico Textila, de pe PRO ARENA. 

E plăcut să mă reîntorc in Pro, chiar îmi era dor. Mi-a plăcut mult Atletico Textila și toată aventura aceea. Sper să avem și aici o experiență la fel de simpatică, dacă nu poate chiar mai interesantă.

Ce ne poți spune despre Brigada Nimic? Despre ce este vorba? 

Brigada Nimic nu e deloc ceea ce pare, iar aici mă refer la Brigadă, nu la serial. O gașcă de polițiști care par aiuriți, dar, de fapt, ajung să descopere multe ilegalități făcute de nimeni altul decât interlopul principal și mâna lui dreaptă, adică subsemnatul.

Dar despre personajul pe care îl joci? Ce ne poți dezvălui?

E omul bun la toate: conduce limuzina, sparge case de bijuterii, urmărește oameni, dacă trebuie îi și omoară. Bineînțeles, dacă nu ar fi existat el și șeful său, nu aveau pe cine urmări milițienii. Așa le zicem noi... „milițieni”. 

Erou sau răufăcător? Ce preferi să joci? Dar care dintre roluri este mai greu de interpretat? 

Normal că ambele sunt atractive. Acum sunt de partea celor răi și-mi place asta. Îmi place personajul și îmi place că descopăr lucruri noi despre el în timp ce filmăm. Sunt foarte curios cum o să se dezvolte în viitor. Dacă îți place rolul pe care-l ai, nu mai contează nimic. Nu e nimic greu. E o plăcere să-l joci și să te joci.

Care este atmosfera pe platourile de filmare? Cum te înțelegi cu membri echipei?

La fel ca la proiectele anterioare, Atletico Textila, Vlad, Clanul, Lecții de Viață, atmosfera este foarte plăcută și de calitate. Cu actorii, bineînțeles, mă știu de ceva vreme, iar cu restul echipei am tot lucrat prin diferite proiecte. Important e că abia aștept ziua de filmare, iar asta înseamnă ceva pentru mine. E plăcut să te duci cu drag la muncă. Pot spune că mă consider norocos.

Ce alte planuri mai ai în ceea ce privește viața ta profesională?

Am un lungmetraj care urmează să apară și pe care-l aștept cu nerăbdare. E un personaj principal foarte interesant într-o comedie de epocă, regizată de Iura Luncașu. Acțiunea se petrece în Transilvania anilor 1920, iar distribuția este minunată. În rest, am teatrul care mă deconectează de la televiziune și film. La teatru zici că am altă meserie, oamenii sunt diferiți, avem turnee, jucăm prin toată țara, spectatorii se bucură să ne vadă, iar atunci când joci live și reacțiile sunt „la cald”, ai alte sentimente și privești meseria asta din altă perspectivă. Vă aștept la spectacolele Teatrului Avangardia, Wonder Theater, Godot, Teatrul de Artă și Apropo.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente articole despre serialul Brigada Nimic

Articole pentru serialul Brigada Nimic

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni