• Emisiuni
  • Brigada Nimic
  • Actrița Irina Ștefan din serialul „Brigada Nimic”, cele mai noi detalii de la filmări: ”Un roller coaster amuzant”

Actrița Irina Ștefan din serialul „Brigada Nimic”, cele mai noi detalii de la filmări: ”Un roller coaster amuzant”

Actrița Irina Ștefan din serialul „Brigada Nimic”, cele mai noi detalii de la filmări: ”Un roller coaster amuzant”

„Brigada Nimic”, noua comedie de la PRO TV, le promite telespectatorilor mult umor și situații memorabile, având în prim-plan o gașcă de polițiști neadaptați.

Gallery

Din distribuția serialului „Brigada Nimic” fac parte actorii Iulian Postelnicu, Alexandru Papadopol, Irina Ștefan, Gabriel Spahiu, Lucian Iftime, Letiția Vlădescu, Ramona Niculae, Adrian Bîlă, Andrei Mateiu, Claudiu Dumitru și Sorin Pârcălab.

Actrița Irina Ștefan ne-a oferit primele declarații despre atmosfera de la filmări, echipă, dar și personajul pe care îl interpretează.

Irina, felicitări pentru rolul obținut în cadrul producției Brigada Nimic! Ce ne poți spune despre castingul la care ai luat parte?

Mulțumesc! A fost un proces destul de lung prin care am trecut încercând să nu mă entuziasmez prea tare... așa cum încerc să fac în cazul tuturor castingurilor la care iau parte. E varianta optimă pentru a nu fi dezamăgit dacă lucrurile nu ies așa cum îți dorești, însă tehnica asta nu a mai funcționat în ultima etapă a castingului când am cunoscut distribuția. M-a bucurat posibilitatea de a lucra cu acei oameni și mi-am dorit foarte tare să fac parte din echipă. Mi-a ieșit.

Citește și: 

Dar despre serial în sine? Vrem să aflăm mai multe detalii despre poveste.

Serialul se concentrează pe povestea unei brigăzi de poliție, construită ad-hoc și formată din ofițeri de poliție foarte diferiți ca personalitate, cu un nivel de pregătire diferit, care încearcă cu mari bătăi de cap să rezolve o sumedenie de cazuri. Un roller coaster amuzant din care scapă cine poate.

Semeni cu personajul pe care îl interpretezi? Ne poți spune două similitudini și două diferențe dintre voi?

Asemănări? Amândouă știm să dăm cu mătura și să apostrofăm pe cineva care întrece limita. Restul cred că sunt diferențe.

Deși nu a trecut foarte mult timp de la începutul filmărilor, ce ne poți spune despre relația pe care o ai cu colegii de platou? Care este atmosfera la filmări?

Mă bucură foarte tare întâlnirea cu colegii mei de platou. Am o mulțime de lucruri de învățat de la ei. Ne înțelegem bine, muncim, ne amuzăm, ne plângem de temperaturile ridicate și o luăm de la capăt. Sunt recunoscătoare pentru atmosfera relaxată și mediul echilibrat în care se desfășoară proiectul.

Ce așteptări ai de la această producție? Crezi că această comedie va fi pe placul românilor?

Așteptările mele sunt în mod egoist legate de mine și de lucrurile pe care le pot învăța în acest proiect, de limitele pe care le pot depăși și de bucuria cu care îmi pot face meseria, iar ele au fost deja atinse. Cât despre cum va primi publicul acest produs, sper că o vor face cu hohote de râs și  un „Uite, domne’, că se face comedie polițistă bună și la noi!”. 

Citește și: 

Actorie sau stand-up comedy? 

Actorie. Pentru mine stand-up-ul a fost o excursie scurtă în care, recunosc, sper să mă reîntorc la un moment dat, dar când și cum... rămâne de văzut.

Ce alte planuri, pe plan profesional, ai în lunile care urmează? 

Aștept deschiderea stagiunii de teatru când mă voi întoarce să joc spectacolele pe care le am. Cine știe... poate o excursie în stațiunea stand-up comedy. 

Filmările au început încă din luna iulie. Ai apucat să pleci undeva, printr-o vacanță, înainte să intrați în pâine?

Vara asta, vacanță a însemnat o zi liberă petrecută la părinții mei în curte cu tălpile goale pe iarbă. E destul. Cu puțin noroc, la finalul filmărilor voi face și o baie în mare. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente articole despre serialul Brigada Nimic

Articole pentru serialul Brigada Nimic

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni